fbpx
Posts Currently viewing the category: "Aannemers"

Aannemers

Nieuwsarchief

De vastgoedmarkt in Suriname

Aan de prijs zal het niet liggen:

De vastgoedmarkt in Suriname

Heeft de huidige economische crisis in Suriname invloed op de prijzen van onroerend goed? Volgens de notarissen Manna en Jadnanansing zal het aantal transacties waarschijnlijk verder afnemen. Maar de prijzen waarvoor de objecten verhandeld worden, blijven naar verwachting gelijk.

Een eigen huis bouwen: Hout of steen?

Hout of steen?:

Een eigen huis bouwen: Hout of steen?

Voor bijna iedereen die een nieuwe woning laat bouwen, is het een van de grootste investeringen in zijn of haar leven. En voordat je eindelijk in je paleisje kunt trekken, heb je heel wat keuzes te maken. De positie van het pand op het perceel, de grootte en de indeling, én natuurlijk de bouwmaterialen. De lifestyle-krant van Surgoed House & Home zette de voor  en nadelen van beide materialen op een rij.

Economische ontwikkelingen en de woningmarkt

Economische ontwikkeling:

Economische ontwikkelingen en de woningmarkt

Als we de media moeten geloven, dan gaan we een aantal financieel zware jaren tegemoet. Welke invloed hebben de huidige economische ontwikkelingen op de woningmarkt? En op u als huurder, verhuurder of eigenaar van een perceel of onroerend goed? De lifestyle-krant van Surgoed House & Home zet de gevolgen die al merkbaar zijn op een rij. Is er reden tot zorg of biedt het ook kansen?


E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.