fbpx
Posts Currently viewing the category: "Advertorial"

Advertorial

Nieuwsarchief

Uw droomkeuken is nu werkelijkheid

Keukens:

Uw droomkeuken is nu werkelijkheid

Een nieuwe keuken plaatsen of de huidige keuken moderniseren? U hebt tal van mogelijkheden wanneer het op een keuken aankomt. Afhankelijk van uw wensen, de beschikbare ruimte en uw budget, zal de uitstraling, het gemak en natuurlijk ook de prijs van de keuken verschillen. Om te weten te komen wat de kosten voor uw droomkeuken zijn, moet u eerst weten welke opties er zijn. De lifestyle-krant van Surgoed House & Home helpt u daarbij.

Tassen van traditie naar trendy

Trendy:

Tassen van traditie naar trendy

Trendy dames kleden zich niet alleen volgens de laatste mode, maar hebben vaak ook bijpassende accessoires. Behalve die leuke schoenen en mooie sieraden, bepaalt ook een tas voor een belangrijk deel hoe je voor de dag komt. Wie daarin exclusief wil zijn, moet eens gaan kijken bij de tassen van Talking Prints.

Metal Art & Decoration

by Well Done Welding:

Metal Art & Decoration

Hekwerken, frames en logo’s kunnen in de mooiste vormen worden uitgesneden. Daarvoor staat Metal art & Decoration by Well Done Welding’ garant. Het bedrijf is amper een jaar oud, maar heeft op de laatstgehouden Bouw-& Woonbeurs veel lof ontvangen, alsook van de klanten voor wie in de afgelopen periode een ontwerp is gemaakt en/of uitgesneden.

Van zwembaden tot speciaalaquaria

Aquatische systemen van AquaPassion:

Van zwembaden tot speciaalaquaria

AquaPassion is in 2006 opgericht als speciaalzaak in exotische aquatische systemen en hield zich voornamelijk bezig met speciaalaquaria met koralen en zeevissen, showaquaria met grote Amazone vissen en koivijvers. Ondertussen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in complete aquascaping en is uitgegroeid tot het enige bouwbedrijf in zijn soort dat hoogstaande kwalitatieve producten en diensten aanbiedt.

Hotel Babylon

Nieuw in Suriname:

Hotel Babylon

Ons land is, ondanks de economisch mindere periode, in beweging. Dit betekent dat er regelmatig nieuwe gebouwen verrijzen in de stad en het aanbod van hotels, bars en restaurant zich uitbreidt. Een van de nieuwste aanwinsten is Hotel Babylon aan de Lalla Rookhweg 25. Surgoed House & Home Lifestylemagazine nam voor u alvast een kijkje en ontmoette het trotse horecaechtpaar Joerawan.

Alpha Control - Gespecialiseerd in ongediertebestrijding

Advertorial:

Alpha Control – Gespecialiseerd in ongediertebestrijding

In de tropen hebben we er allemaal weleens last van: ongedierte in of om het huis. En dat kan grote gevolgen hebben. Houtluizen veroorzaken bijvoorbeeld binnen zes maanden voor gemiddeld SRD 5.000,- schade aan een woning. Andere soorten ongedierte, zoals ratten, muizen en kakkerlakken, kunnen ziekten overbrengen als malaria en gele koorts. Bijensteken zijn in Suriname verantwoordelijk voor gemiddeld 15 doden per jaar.

Marina Resort Waterland (2)

Steeds meer investeerders zien de voordelen in het beleggen in bungalowparken:

Marina Resort Waterland (2)

Marina Resort Waterland is gelegen in district Para, aan de Surinamerivier in een schitterend toeristisch natuurgebied. Het resort heeft zeven volledig ingerichte woningen, in tropische stijl. Het restaurant telt 60 zitplaatsen en heeft een groot buitenterras met uitzicht op het water. Bij de “Howler Monkey” Bar kan men genieten van cocktails of een heerlijk kopje koffie. Marina Resort Waterland is alle dagen open.

Hout mag weer hout zijn!

Advertorial:

Hout mag weer hout zijn!

Iedereen heeft wel eens iets van hout in zijn of haar huis staan. Een decennia geleden waren de meeste Surinamers zich nog niet helemaal bewust van de waarde van onze Surinaamse houtsoorten. Mede door de trends en mooie designs m.b.t. natuurproducten wereldwijd alsook de ontwikkelingen in eigen land m.b.t. het fijn kunnen bewerken van hout door lokale “schrijnwerkers”, is er een gevoel voor waarde en liefde voor hout ontstaan.

Licht is van levensbelang

Advertorial:

Licht is van levensbelang

Zonder licht is er geen leven. Het eerste leven op aarde is onstaan onder invloed van licht. Licht beïnvloedt ons dag- en nachtritme en allerlei biologische processen in ons lichaam. Licht heeft een grote, positieve invloed op ons lichaam en geest.

Ronan’s Trading: Voor al uw badkamerdromen

Advertorial:

Ronan’s Trading: Voor al uw badkamerdromen

Iedereen fantaseert wel eens over de perfecte badkamer. Met een luxe badkuip waar je op een zondagmorgen helemaal in weg kan dromen. Of een ruime douche met een multifunctionele douchekop die naar wens instelbaar is. Wakker worden onder een tropische regendouche en de werkdag helemaal fris beginnen om vervolgens na werktijd de massagestralen van de douche haar werk te laten doen.

Volgende