fbpx
Posts Currently viewing the category: "Cribs"
Op bezoek bij Dominique Ravenberg

Op bezoek bij Dominique Ravenberg

Voor de rubriek Cribs gaat de redactie van de lifestyle-krant van Surgoed House & Home op zoek naar bekende Surinamers die willen laten zien waar en hoe ze wonen; hoe hun ‘crib’ is ingericht. Dit keer brachten we een bezoek aan Suripopwinnaar Dominique Ravenberg (19).

Cribs: Gail Eijk

Cribs:

Cribs: Gail Eijk

Binnenkomen en meteen het gevoel krijgen welkom te zijn, dat gebeurt bij Gail Eijk thuis. Dat is niet zo vreemd als je het huis ziet staan: lieflijk en pittoresk in de woonwijk ‘Citrus Plantage’. Mooie muziek en geurende wierook vanuit het huis komen je al tegemoet als je buiten staat. Bij de deur staat Gail Eijk met brede smile: “Kom maar binnen. Neem plaats op de bank”, zegt ze hartelijk. Om direct toe te voegen: “Hij is misschien wat doorgezakt, maar ik weiger hem van de hand te doen. Hij zit nog lekker en is nog steeds comfortabel.” En dat klopt: het is de perfecte setting om het interview te beginnen.

Ons huis hoeft geen showcase te zijn

Cribs:

Ons huis hoeft geen showcase te zijn

Voor de Rubriek Cribs gaat de redactie van Surgoed op zoek naar bekende Surinamers die willen laten zien waar en hoe ze wonen; hoe hun ‘crib’ is ingericht. Dit keer hebben we een bezoek gebracht aan Marciano 'Sjeik' Zalman (52), die we kennen als presentator, sportjournalist, basketbalcoach, atleet en docent lichamelijke opvoeding. In zijn drukke bestaan is er één plek waar hij helemaal tot rust komt: zijn huis.

Inspiratie uit de wereld

Cribs:

Inspiratie uit de wereld

Voor de rubriek Cribs gaat de redactie voor ieder nummer van Surgoed Lifestyle krant op zoek naar bekende Surinamers die willen laten zien waar en hoe ze wonen en hoe hun “kribje’’ is ingericht. Deze keer zijn we op bezoek bij Rudolf Elias, waarnemend directeur van Staatsolie.

Kunstenaar Ken Doorson

Cribs:

Kunstenaar Ken Doorson

Voor de rubriek Cribs gaat de redactie van de lifestyle-krant van Surgoed House & Home op zoek naar bekende Surinamers die willen laten zien waar en hoe ze wonen; hoe hun ‘crib’ is ingericht.

Elvira Lens - Liever een eigen huis dan een auto

Cribs:

Elvira Lens – Liever een eigen huis dan een auto

Voor de rubriek Cribs gaat de redactie van Surgoed op zoek naar bekende Surinamers die willen laten zien waar en hoe ze wonen en hoe hun Cribje is ingericht. Dit keer hebben we een bezoek gebracht aan een echte duizendpoot, Elvira Lens (33). Zij was er mede voor verantwoordelijk dat we de afgelopen zomer konden schaatsen in Suriname.

Hema Mahabir-Punwasi - 'Ik voel me één met de natuur'

Cribs:

Hema Mahabir-Punwasi – ‘Ik voel me één met de natuur’

Voor de Rubriek Cribs gaat de redactie van Surgoed op zoek naar bekende Surinamers die willen laten zien waar en hoe ze wonen en hoe hun Cribje is ingericht. Dit keer hebben we een bezoek gebracht aan mevrouw Hema Mahabir-Punwasi (71). Zij is bij menig Surinamer bekend vanwege haar docentschap op het Natin en haar rol als grondlegger van het Algemeen Middelbaar Technisch Onderwijs (AMTO). De oud procureur-generaal Subhas Punwasi is haar broer.

Lifestyle & Wonen: Joey Healy

Cribs:

Lifestyle & Wonen: Joey Healy

‘Lifestyle’, we horen het woord vaak, maar wat is dit dat nu eigenlijk? Eigenlijk zegt het woord het al. ‘Lifestyle’ gaat in de breedste zin van het woord over de manier waarop iemand leeft. Een levensstijl van een individu kan met van alles te maken hebben; cultuur, hobby’s, sport, gezinssamenstelling, en ook de manier waarop iemand zijn huis inricht.

Bodybuilder Eddy Wilson komt in Suriname tot rust

Cribs:

Bodybuilder Eddy Wilson komt in Suriname tot rust

Voor de Rubriek Cribs gaat de redactie van Surgoed op zoek naar bekende Surinamers die willen laten zien waar en hoe ze wonen en hoe hun Cribje is ingericht. Dit keer hebben we een bezoek gebracht aan de enige Surinaamse professionele bodybuilder Eddy Wilson (40).


E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.