Livornoweg Latour Paramaribo Surgoed Makelaardij NV Z0620B6 2 - Taxatie

Taxatie

Taxatie van vastgoed in Suriname

>Taxatie - Taxatie van vastgoed in Suriname - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Taxatie

Wilt u uw huis of perceel in Suriname verkopen? Wilt u graag de waarde kennen van uw onroerend goed? Schakel Surgoed in voor de taxatie van uw object!

Surgoed taxeert alle vastgoedobjecten in Suriname. Door onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij een correcte, duidelijke taxatie maken van uw object. Onze ervaren taxateurs zorgen ervoor dat uw object nauwgezet getaxeerd wordt. Zij zijn wettelijk bevoegd om een waardeoordeel te vellen over uw object in Suriname.

Taxatierapport

Wij stellen een taxatierapport op. Dit rapport kunnen we op een korte termijn afleveren en dit verslag is aangeraden bij de verkoop van uw vastgoed.

Kosten van een taxatie in Suriname

De kosten die hieraan verboden zijn, bedragen gemiddeld 2,5 promille van de getaxeerde waarde. We hanteren een minimumbedrag van 1500 SRD (exclusief 8 % O.B.). Wij maken voor het taxatierapport ook gebruik van uw perceelkaart die u ons ter beschikking stelt. Deze tarieven zijn marktconform en een garantie op een kwalitatief, correct taxatierapport.

Sterktes

Daarnaast zijn er enkele sterktes aan een vastgoedtaxatie verbonden. Zo krijgt u zekerheid over de waarde van uw object en ontvangt u een duidelijk, begrijpelijk taxatierapport. De vastgoedtaxatie wordt uitgevoerd door onze taxateurs die deskundig, betrouwbaar en wettelijk bevoegd zijn. U krijgt een kwaliteitsvol taxatierapport met correcte informatie en advies!

Dienstverlening

Wij helpen u graag verder indien u hiervan gebruik wenst te maken. Wij beantwoorden uw vragen graag en bieden u de beste dienstverlening. Surgoed Makelaardij NV handelt transparant en ziet erop toe dat alle klanten een goede begeleiding krijgen. Dit geldt voor de taxatie van uw vastgoedobject, maar ook voor de uiteindelijk verkoop van vastgoedobjecten in Suriname. Daardoor kunnen wij uw dossier nauwgezet opvolgen, van taxatie tot verkoop. Bij ons zit u goed als het gaat om de taxatie of de verkoop van uw woning op Suriname.

Veelgestelde vragen

Tarieven en voorwaarden voor een taxatie

Surgoed Makelaardij NV beschikt ook over de expertise om uw object te taxeren. Een taxatierapport kost gemiddeld 2,5 ‰ (promille) over de getaxeerde waarde met een minimumbedrag van SRD 1500 excl. 8% O.B.

Bij grote taxaties van erg hoge bedragen kan er een vast tarief worden afgesproken.

Om de taxatie te kunnen uitvoeren hebben wij van u nodig: een perceelkaart en een aanbetaling van SRD 1500.

Indien u gebruik wilt maken van deze ondersteuning, zijn wij u graag van dienst.

Waar vind ik de algemene voorwaarden van Surgoed?

Volg deze link om de Algemene Consumentenvoorwaarden van Surgoed Makelaardij NV te lezen.