blank

Ventes aux enchères au Suriname

Acheter une maison au Suriname à bas prix aux enchères

Bekijk alle veilingen in Suriname

Veiling in Suriname

Op onze website vindt u het vastgoedaanbod in Paramaribo en omgeving. De huizen op onze website worden verkocht via een veiling of door de eigenaar.

Huizen die te koop worden aangeboden via een veiling kunt u vaak voordeliger kopen, omdat u vrij kunt bieden. Heeft u dus plannen om te investeren in een tweede huis? En is Suriname uw favoriete vakantiebestemming? Bekijk via onze zoekmachine welke huizen er te koop staan en of u een huis via een veiling in Suriname kunt kopen.

Surgoed Makelaardij NV  is een portaal waar u kunt zoeken naar vastgoedobjecten in Suriname die verkocht worden. Wanneer u vanuit Nederland een huis in Suriname wilt kopen op een veiling, dan kunnen wij u daar bij helpen. Heeft u bijvoorbeeld specifieke wensen met betrekking tot uw huis? In overleg kijken wij welke huizen geschikt voor u zijn. Onze makelaardij afdeling heeft een heel netwerk in Suriname en kan via verschillende kanalen informatie inwinnen over op handen zijnde veilingen waarbij een huis wordt verkocht. Misschien wel uw droomhuis…

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over het kopen van een huis. Wij helpen u graag!