fbpx
Editie 1

Editie 1

Voorwoord

Beste lezer,

Voor veel lezers is het waarschijnlijk de eerste keer dat ze deze Lifestyle krant Surgoed House & Home in hun handen hebben. Onze bestaande lezersgroep zal zien dat we het Surgoed magazine in een ander jasje hebben gestoken. Behalve een ander formaat, is ook de naam en de inhoud van de artikelen aangepast. En nog belangrijker, het blad is gratis en wordt thuis bezorgd op vijfduizend adressen. Heeft u dit nummer op een andere manier in handen gekregen en wilt u het ook thuis bezorgd krijgen? Meldt u zich dan aan via [email protected] Dit abonnement is geheel gratis!

Net als in het ‘oude’ Surgoed Magazine vindt u nog steeds al het aanbod van huizen en percelen dat Surgoed te koop heeft. Ook blijven we u informeren over de interessante ontwikkelingen in de Surinaamse vastgoedwereld. Daarnaast zult u de vaste rubrieken als Cribs, Misstanden en Huis van de maand blijven tegenkomen. Maar vanaf dit nieuwe jaar zal de redactie ook meer aandacht besteden aan onderwerpen die te maken hebben met woongenot en lifestyle.

Zo hebben we deze keer een interview met Joey Healy van de lifestyle-winkel in Suriname, Galaxy. Hij vertelt over hoe zijn bedrijf inspeelt op veranderende trends van mensen in Suriname als het gaat om woninginrichting. Verder een gesprek met Green Garden, een tuinarchitect die door het aanleggen van een tuin volgens uw specifieke wensen uw woongenot een stuk kan vergroten.

Het derde lifestyle-verhaal gaat over hoe u het beste gebruik kan maken van het gratis zonlicht dat we bijna iedere dag tot onze beschikking hebben. Architecte Jacqueline Woei A Sioe geeft er tips over. Zoals gezegd ook dit nummer weer een aflevering van Cribs. Het is Surinames beste bodybuilder,
Eddy Wilson, die ons een kijkje gunt in het huis waar hij verblijft als hij in

Switi Sranan is. Verder hebben voor u een aflevering uit de serie Misstanden.

U leest wat er mis kan gaan als de notaris de overdrachtsakte niet direct laat inschrijven bij het Hypotheekkantoor. Het huis en zijn verhaal gaat over een monumentaal pand aan de Gonggrijpstraat waar de eigenaar voor een moderne inrichting heeft gekozen. Een speciaal plekje hebben we ingeruimd voor het huis van de maand, aan de Julius E. Mullerstraat in Uitvlugt. In de notarisrubriek leest u deel drie over de afhandeling van een nalatenschap.

Kortom, we hopen dat u met plezier deze verhalen leest terwijl u via de advertenties een beeld krijgt van ons aanbod van huizen en percelen.

Voor reacties kunt u mailen naar [email protected]

Hartelijke groet,

Thijs Mouchart

Directeur

Surgoed Makelaardij NV

Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten gevonden.

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.