fbpx
Editie 14

Editie 14

Voorwoord

Beste lezer,

Wist u dat WOD staat voor “Workout Of the Day”? In deze editie wordt er in “Crossfit A Way of Life” verteld dat WOD elementen bevat van Olympic weightlifting, gymnastiek maar ook atletiek; allemaal oefeningen waar de focus wordt gelegd op functionele lichaamsbewegingen zoals rennen, klimmen, springen en duwen.

Met het Buitenhuis nemen wij u mee naar het westelijk gelegen district Nickerie waar wij een familiewoning aan de Adoelganie Madharweg de revue
laten passeren.

De architectuur van Danpaati River Lodge wordt door Sirano Zalman uitgelegd en licht de eigenaar van dit resort toe hoe de plaatselijke bevolking wordt betrokken bij de werkzaamheden op het oord. Ook geeft Zalman aan dat het koken met de lokale bevolking een zeer gewilde bezigheid is onder de gasten die Danpaati bezoeken.

Bij ‘Bakadjari’, een bedrijf gelegen achter ‘dyari’ aan de Kromme Elleboogstraat, wordt er op een creatieve wijze geëxperimenteerd met Surinaamse kruiden, groenten en fruit waar producten als de pomkroket of de podosiri ice-cream het resultaat van zijn.

Verkavelingprojecten waar er druk met machines wordt schoongemaakt, sloten worden gegraven en waar soms zelfs straatnaamborden of perceelkaarten zijn aangebracht, hoeven beslist niet te duiden op het feit dat u te maken heeft met een bonafide verkavelaar. In ‘Dubieuze Verkavelaars’ leest u meer hier over.

Kortom, ook in deze editie bieden wij u weer een scala aan gevarieerde onderwerpen aan en wij wensen u dan ook heel veel lees- en kijkplezier.

Wilt u reageren, heeft u een tip of verzoek? Laat het ons dan gerust weten via [email protected]; wij kijken uit naar uw suggestie!

Wan Bigi Odi,

Thijs Mouchart
Directeur

Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten gevonden.

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.