fbpx
Editie 16 House Home Lifestyle 2018 Surgoed Makelaardij NV 001 999x750 - Editie 16

Editie 16

Voorwoord

Beste lezer,

de laatste jaren lijken steeds meer mensen op zoek naar het ultieme levensgeluk. Maar weet u waar een mens nu echt gelukkig van wordt? Niet
van materiële of peperdure dingen. Nee, het schijnt dat een mens vooral gelukkig wordt van de hoeveelheid aan positieve ervaringen die men opdoet in het leven.

Fijne ervaringen met mensen van wie u houdt of met trouwe huisdieren om u heen. Het genot van lekker kunnen eten en het beschikken over een goede gezondheid, maken een mens eveneens blij en vol van levensenergie. In deze editie van onze Surgoed House, Home and Lifestyle krant besteden we extra aandacht aan hoe u deze prettige ervaringen volop kunt beleven.

Ontdek bijvoorbeeld dat u heerlijk en tevens gezond kunt eten bij het unieke visrestaurant ‘Hook & Catch’ en authentiek Italiaans ijs kunt bestellen met een echte Surinaamse twist bij ‘Padre Nostro’. Of maak in het comfort van uw eigen keuken, uw eigen verantwoorde gerechten klaar met de biologische groenten die u kunt kopen bij de verkoopadressen van Joy’s organic garden. Misschien is een verandering van woonomgeving de oplossing voor uw ultieme levensgeluk? Bekijk dan vooral het ‘Huis van deze Maand’! Of stap binnen bij Readytex Gallery die dit jaar haar 25-jarig jubileum viert en kleedt de muren van uw huis aan met de kunstzinnige schilderijen van diverse Surinaamse kunstenaars. Maakt kunst u gelukkig? Boek een uitstapje naar het district Marowijne met Cottica Tours en ontdek het kunststadje Moengo. Tegelijkertijd kunt u dan direct een kijkje nemen bij de haven van Traymore N.V! Kortom wij wensen u alvast heel veel lees- en kijkplezier met nog meer interessante verhalen, die bijdragen aan meer levensgeluk.

Wilt u reageren, heeft u een tip of verzoek? Laat het ons dan gerust weten via [email protected]; wij kijken uit naar uw suggestie!

Wan Bigi Odi,

Thijs Mouchart
Directeur

Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten gevonden.

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.