fbpx
Editie 17 House Home Lifestyle 2018 Surgoed Makelaardij NV 001 999x750 - Editie 17

Editie 17

Voorwoord

Beste lezer,

Heeft u er weleens aan gedacht om een wellness spot in huis te hebben? Om er lekker te ontspannen en te genieten wanneer u dat maar wilt? Leest
u in het artikel ‘Wellness…thuis’ hoe u zelf eenvoudig wellness thuis kunt toepassen en wat voor andere opties er zijn voor een bubbelbad, een jacuzzi of een spa in eigen tuin.

Ergert u zich ook zo aan de slechte, drukke en vooral overvolle wegen in Paramaribo? In de column ‘Stremmende ordening’ geeft onze columnist daarover op een ludieke manier haar mening.

Het Mangrove Educatie Centrum in het district Coronie staat voor het behoud van de mangrovebossen in de regio, het vergroten van het mangrovebewustzijn en het ontwikkelen van toeristische diensten en producten die allemaal staan in het teken van mangrove. In mei van dit jaar hield het Mangrove Educatie Centrum een Open Dag in Coronie waar de Stichting Suriname Heritage Festival en de United Tour Guides of Suriname elk een bijzondere bijdrage aan hebben geleverd.

Wat voor culturele ervaringen reisorganisatie Treasures of Paradise allemaal te bieden heeft, leest u in het artikeltje ‘Ervaar De Schatten van het Paradijs met TOP’ en in ‘Dagje uit’ nemen wij u mee naar Damboentong, het landbouw- en tuinbouwgebied in Saramacca langs de Tijgerkreek. Kortom, ook in deze editie bieden wij u weer een scala aan gevarieerde onderwerpen aan en wij wensen u dan ook heel veel lees- en kijkplezier.

Wilt u reageren, heeft u een tip of verzoek? Laat het ons dan gerust weten via [email protected]; wij kijken uit naar uw suggestie!

Wan Bigi Odi,

Thijs Mouchart
Directeur

Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten gevonden.

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.