fbpx
Editie 2

Editie 2

Voorwoord

Beste lezers,

Voor u ligt het tweede nummer van Lifestylekrant Surgoed House & Home. Na de positieve response op het eerste nummer dat bij vijfduizend huishoudens gratis is verspreid, hebben we besloten nog meer mensen de kans te geven onze uitgave te lezen. Daarom zullen we vanaf nu bij vijftienduizend mensen de Lifestylekrant Surgoed House & Home bezorgen.

Ook deze keer heeft de redactie met veel plezier aan de artikelen gewerkt. In de vaste rubriek “Huis en zijn verhaal” leest u over het restaurant De Botralie aan de Anton Dragtenweg, een huis in oude stijl, aan de rand van de oude plantage Morgenstond. In “Cribs” ziet u hoe mevrouw Hema Mahabir-Punwasi haar huis en tuin heeft ingericht. Vele Surinamers zullen deze vitale dame nog kennen vanuit haar activiteiten in het onderwijs. In de rubriek “Misstanden” een schrijnend verhaal hoe het mis kan gaan als blijkt dat je een ander perceel hebt gekocht dan je dacht te kopen.

Op het gebied van lifestyle, gezondheid en welzijn hebben we een artikel over de rustgevende en stressverminderende invloed van huisdieren en honden in het bijzonder. Onder lifestyle valt natuurlijk ook hoe u uw vrije tijd buitenshuis doorbrengt. Suriname heeft wat dat betreft steeds meer te bieden. In het artikel over de kunstgalerie van Ready Tex leest u meer over kunst in Suriname.

In ieder nummer van de Lifestylekrant Surgoed House & Home bieden we Surinaamse bedrijven de kans hun product of dienst aan te bieden. Naast de ‘gewone’ advertenties vindt u artikelen over bijzondere bedrijven met bijzondere producten. Deze keer is er aandacht voor de lichtspecialist van Suriname, HD Lighting, en de expert op het gebied van badkamers Ronan’s trading. De notaris legt in dit nummer uit hoe het werkt met volmachten; altijd handig om te weten. Het Huis van de maand is een laagbouw woning aan de Maanbloemstraat in Uitvlugt. En natuurlijk vindt u ook weer ons aanbod van huizen en percelen. Wist u dat u dat ook op onze website www.surgoed.com kunt zien?

Ik wens u veel leesplezier en als u wilt reageren met ideeën of suggesties voor verhalen, kunt u mailen naar [email protected] Via dat adres kunt u ook zich ook opgeven voor een gratis abonnement op de Lifestylekrant Surgoed House & Home.

Hartelijke groet,

Thijs Mouchart
Directeur

Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten gevonden.

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.