fbpx
Editie 3 House Home Lifestyle 2015 Surgoed Makelaardij NV 001 999x750 - Editie 3

Editie 3

Voorwoord

Beste lezers,

Voor u ligt alweer het derde nummer van ons vernieuwde blad. U bent een van de tienduizend mensen in Paramaribo en omgeving die deze

Lifestylekrant Surgoed House & Home gratis in de bus krijgt. Ook deze keer heeft de redactie weer haar best gedaan een aantal informatieve en ontspannende artikelen voor u te schrijven.

Zo nemen we u mee in de wereld van de digitale televisie In Suriname. Wat is de stand van zaken en wat betekent het voor u en voor uw woongenot? Ook praten we u bij over de ontwikkelingen op het gebied van de beveiliging van uw geliefde huis en haard. Een hond en dievenijzers kunnen nog steeds afdoend zijn, maar de moderne techniek geeft ons nog veel meer mogelijkheden. Heel informatief is ook het artikel waarin we prijzen van bouwmaterialen vergelijken. De bedoeling is de komende nummers steeds andere producten onder de loep te nemen. Deze keer gaat het om stenen en dakplaten. Om lekker een beetje weg te dromen is het verhaal waarin we voor u de voor- en nadelen van een tweede huis op een rijtje hebben gezet. En zo rond de verkiezingstijd hebben we gemeend enkele politici aan het woord te laten over woningbouw en andere vastgoed gerelateerde zaken.

En dan zijn er natuurlijk de vaste rubrieken zoals Misstanden, Cribs, Huis en zijn verhaal en het huis van de maand. In Misstanden een schrijnend verhaal over hoe een broer en zijn twee zussen denken het familieperceel te erven, totdat volgens de gegevens van het CBB blijkt dat hun vader helemaal niet hun vader is…..

In Cribs Elvira Lens, een jonge ondernemende Surinaamse, die alles op alles heeft gezet om zo snel mogelijk haar eigen huis te bouwen. Huis en zijn verhaal gaat over de trieste situatie waarin de twee panden van het ministerie van Sociale Zaken aan de Waterkant zich bevinden. Het huis van de maand is een mooie woning aan de Gneisstraat op Paramaribo Noord. In de notarisrubriek gaat het over de executeur-testamentair. En dan is er natuurlijk ook onze columnist Jules Dest die u weer vergast op een mooie tori.

Kortom, u kunt weer even vooruit met het lezen van deze artikelen en natuurlijk met alle advertenties van huizen en percelen die Surgoed Makelaardij u te bieden heeft.

Hartelijke groet,

Thijs Mouchart
Directeur

Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten gevonden.

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.