fbpx
Editie 4 House Home Lifestyle 2015 Surgoed Makelaardij NV 001 999x750 - Editie 4

Editie 4

Voorwoord

Beste lezers,

Zou u rekening houden met de wensen van uw kinderen als u gaat verhuizen? Volgens opvoeddeskundige Cindy Lalay vergroot het een gevoel van veiligheid bij kinderen, wanneer ze kunnen meebeslissen over hoe hun omgeving eruit ziet. Dat kan over hele kleine dingen gaan, zoals de kleur van een kastje.

Ook dat is een van de vele uiteenlopende aspecten van ‘wonen’. In deze vierde editie van de gratis Surgoed Huis & Home lifestyle-krant treft u dan ook weer een grote variatie aan artikelen over prettig en veilig wonen. In Misstanden vertellen we het verhaal van de ‘spookpercelen’. Dat zijn percelen die op perceelkaarten en in het echt wel bestaan, maar bij nadere bestudering onderdeel zijn van een groter terrein – van iemand anders. De familie Sadimin kwam daar pas achter nadat ze hun huis al hadden gebouwd. Wij geven adviezen om een dergelijke dramatische situatie te voorkomen.

Verder geven we in deze lifestyle-krant advies over het onderhoud van het huis. Wat zijn de belangrijkste punten om op te letten, en hoe vaak moet dat gebeuren? Bij monumentale panden ligt dat iets ingewikkelder; daar is de eigenaar gebonden aan wettelijke voorschriften. Stichting Stadsherstel weet alles over het herstellen van historisch erfgoed. We interviewden directeur Ton Smit.

Wist u trouwens dat u ziek kunt worden van de airconditioning? Dat is helemaal niet nodig als u zich aan de eenvoudige onderhoudstips in deze Surgoed House & Home lifestyle-krant houdt. Op het gebied van lifestyle geven we ook een aantal tips om aan uw conditie te werken zonder het huis te verlaten.

En waar koopt u de keukenkraan die u zoekt? Van roestvrijstaal tot uw eigen ontwerp van robuust koper, de Surgoed Huis & Home lifestyle-krant zocht voor u uit waar u het beste terecht kunt. In de rubriek Huis en verhaal vertelt Monique Nouh-Chaia het bijzondere verhaal van hun familiehuis op plantage Katwijk.

In ‘Tevreden op Dijkveld’ vertelt een klant van Surgoed hoe zij de koop en verkoop van haar woning heeft ervaren. Hoe verliep de zoektocht en welke steun of hulp kreeg zij van de makelaar? Daarnaast hebben we natuurlijk ook weer de vaste rubrieken ‘Vraag het aan de notaris’ en de column van Jules Dest. Mocht u helemaal in de stemming zijn gekomen, dan vragen we graag uw aandacht voor het Huis van de Maand. Deze maand is dat een royale woning met twee grote keukens op Leiding 8.

Met een oplage van maar liefst 10.000 exemplaren verwachten we op voldoende plaatsen verkrijgbaar te zijn. Wilt u er zeker van zijn nooit een editie te missen? Dan kunt u zich abonneren. Maak contact met ons via [email protected] voor meer informatie.

Namens mijn team wens ik u weer heel veel leesplezier!

Thijs Mouchart
Directeur

Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten gevonden.

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.