fbpx
Editie 6 House Home Lifestyle 2016 Surgoed Makelaardij NV 001 999x750 - Editie 6

Editie 6

Voorwoord

Beste lezer,

Als u deze Surgoed House, Home & Lifestyle-krant onder ogen krijgt, is de feestelijke decembermaand al een eindje op weg. Nog een paar dagen en we kunnen 2016 verwelkomen, een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen en natuurlijk ook uitdagingen.

December is een bijzondere maand vanwege de vele feestelijkheden. De redactie van de Surgoed House, Home & Lifestyle-krant is daarom de straat op gegaan om te horen hoe verschillende mensen deze dagen doorbrengen. December staat natuurlijk ook bekend als de maand van het vele en lekkere eten. In het artikel daarover geven we tips over hoe u kunt voorkomen dat u uw “sixpack” kwijtraakt. December is ook de maand om terug te kijken; daarom een artikel over de ontwikkelingen in het Surinaamse vastgoed in het afgelopen jaar.

Een ontwikkeling die al een paar jaar bezig is maar steeds serieuzer wordt in Suriname, is het gebruik van zonnepanelen. We hebben de ins en

outs daarover voor u op een rijtje gezet. Zonnepanelen kunnen mogelijk uiteindelijk ook goedkopere stroom leveren dan u via de EBS krijgt. Een andere manier om zuiniger met je geld om te gaan, is vaker de auto te laten staan. Maar is Suriname wel een geschikt land om te fietsen? Lees het in het artikel ‘Liever op de fiets’. Als u dan toch op uw fiets zit, is een bezoekje aan het nieuwe hotel Babylon aan de Lalla Rookhweg een interessante bestemming. De Surgoed House, Home & Lifestyle-krant nam er al vast een kijkje.

Hebt u het voornemen om in 2016 uw huis een nieuw verfje te geven? Lees dan het artikel over verf, met allerlei belangrijke wetenswaardigheden over dat product. In de vaste rubriek “Huis en zijn verhaal” deze keer aandacht voor het monumentale Waaggebouw aan de Waterkant. In Cribs zijn we te gast bij sportjournalist Marciano Zalman, die vertelt over het plezier waarmee hij in zijn zelfgebouwde huis woont. De rubriek Misstanden maakt weer eens duidelijk dat je je maar beter aan de regels kan houden, anders loop je de kans een nieuw gebouwd pand weer te moeten afbreken.

U ziet het: voldoende leesvoer tijdens de komende feestdagen.

Ik wens u veel leesplezier, mooie feestdagen en een goede jaarwisseling. Tot ziens in 2016!

Thijs Mouchart
Directeur

Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten gevonden.

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.