fbpx
Editie 7 House Home Lifestyle 2016 Surgoed Makelaardij NV 001 999x750 - Editie 7

Editie 7

Voorwoord

Beste lezer,

Voor u ligt alweer het tweede nummer van de lifestyle-krant van Surgoed House & Home van dit jaar. Ook deze keer presenteren we u een mix van vastgoedgerelateerde en lifestyleverhalen; informatief en ontspannend.

In de informerende sfeer is er het artikel over grondconversie en het proefproject dat de regering daarmee uitvoert. Twee deskundigen komen erover aan het woord. Ook informatief maar wat luchtiger is het interview met architecte Gracia Tjon Atsoi. Zij legt uit dat het in de arm nemen van een architect bij de bouw van je huis helemaal niet zo duur hoeft te zijn.

In het verhaal over containerwoningen leest u wat de voor- en nadelen van dit type woning zijn; ook zeer informatief. In onze rubriek

‘Productvergelijking’ komen deze keer brandverzekeringen aan de orde. En hebt u wel eens gehoord welke ellende de huisstofmijt in uw matras kan veroorzaken? We geven u tips hoe u het matras schoon kan maken. Doe er uw voordeel mee.

Een stuk luchtiger is het verhaal over taartenbakker Ike Bohe. Hij geeft ons een inkijkje in een nieuwe trend in Suriname; het thuis taarten bakken voor de verkoop. Een artikel om je vingers bij af te likken! Een andere creatieveling is kunstenaar en kunstverzamelaar Rick Huser uit Commewijne; een zeer markante persoonlijkheid. Geniet u van zijn ideeën.

Mocht u het lezen even moe zijn en u wilt er even tussenuit, neem dan eens een kijkje in het Surinaams Museum. Onze verslaggever deed dat al en schreef een recensie over haar ervaringen. In onze vaste rubriek Cribs hadden we de eer tv-persoonlijkheid Gail Eijk te interviewen in haar eigen huis. Een mooi verhaal.

Huis en zijn verhaal gaat deze keer over het gebouw aan de Nassylaan waar nu het rustig gelegen restaurant Spice Quest is gevestigd. Toch was het daar niet altijd zo rustig, blijkt uit de roerige geschiedenis van dit pand. Huis van de maand is een starterswoning op Beni’s Park, op een kavel van 330 m². Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

In de rubriek Misstanden deze keer een kwestie waarbij een ‘fout’ van een landmeter van tientallen jaren geleden, vandaag de dag nog heel vervelende situaties oplevert. En bent u van plan te gaan samenwonen zonder te trouwen? Lees dan de notarisrubriek. En last, but zeker not least vraag ik uw aandacht voor de column van Giwani Zeggen, scherp als altijd.

Hartelijke groet

Thijs Mouchart
Directeur

Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten gevonden.

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.