fbpx
Posts Currently viewing the category: "Investeren"

Investeren

Nieuwsarchief

De vastgoedmarkt in Suriname

Aan de prijs zal het niet liggen:

De vastgoedmarkt in Suriname

Heeft de huidige economische crisis in Suriname invloed op de prijzen van onroerend goed? Volgens de notarissen Manna en Jadnanansing zal het aantal transacties waarschijnlijk verder afnemen. Maar de prijzen waarvoor de objecten verhandeld worden, blijven naar verwachting gelijk.

Zonnepannelen

Een onderzoek waard:

Zonnepannelen

Onlangs verraste de regering vriend en vijand met nieuwe bezuinigingsmaatregelen: een verhoging van de benzineprijs en van de nuts-tarieven. Het levert veel gemopper op, maar een enkeling ziet ook de positieve kant: verhoogde stroomtarieven zijn beter voor het milieu. Want de consument gaat bewuster met het stroomgebruik om, en zonne-energie wordt goedkoper.

Een eigen huis bouwen: Hout of steen?

Hout of steen?:

Een eigen huis bouwen: Hout of steen?

Voor bijna iedereen die een nieuwe woning laat bouwen, is het een van de grootste investeringen in zijn of haar leven. En voordat je eindelijk in je paleisje kunt trekken, heb je heel wat keuzes te maken. De positie van het pand op het perceel, de grootte en de indeling, én natuurlijk de bouwmaterialen. De lifestyle-krant van Surgoed House & Home zette de voor  en nadelen van beide materialen op een rij.

Economische ontwikkelingen en de woningmarkt

Economische ontwikkeling:

Economische ontwikkelingen en de woningmarkt

Als we de media moeten geloven, dan gaan we een aantal financieel zware jaren tegemoet. Welke invloed hebben de huidige economische ontwikkelingen op de woningmarkt? En op u als huurder, verhuurder of eigenaar van een perceel of onroerend goed? De lifestyle-krant van Surgoed House & Home zet de gevolgen die al merkbaar zijn op een rij. Is er reden tot zorg of biedt het ook kansen?

Gebrekkige dakconstructie vaak oorzaak van problemen bij rukwinden

Dak is zwakke plek:

Gebrekkige dakconstructie vaak oorzaak van problemen bij rukwinden

Het orkaanseizoen zorgt ieder jaar wereldwijd voor verrassingen. Ook Surina-me werd eind juni opgeschrikt door een tropische storm waarbij zelfs een dode was te betreuren. Kort daarna zorgde een rukwind voor een enorme ravage in de wijk Zorg & Hoop. De intensiteit van de windstoten blijft onvoorspelbaar. Su-riname zal er ook meer mee te maken krijgen.

Marina Resort Waterland (2)

Steeds meer investeerders zien de voordelen in het beleggen in bungalowparken:

Marina Resort Waterland (2)

Marina Resort Waterland is gelegen in district Para, aan de Surinamerivier in een schitterend toeristisch natuurgebied. Het resort heeft zeven volledig ingerichte woningen, in tropische stijl. Het restaurant telt 60 zitplaatsen en heeft een groot buitenterras met uitzicht op het water. Bij de “Howler Monkey” Bar kan men genieten van cocktails of een heerlijk kopje koffie. Marina Resort Waterland is alle dagen open.

Marina & Resort Waterland (1)

Steeds meer investeerders zien de voordelen in het beleggen in recreatie:

Marina & Resort Waterland (1)

Op vraag van de klant/gast kan de kok een internationaal menu bereiden tegen een vergoeding. De bar biedt koude en warme, alcoholische - en non - alcoholisch dranken aan. Deze bar heeft wisselende openingstijden en hangt in sommige gevallen af van de stemming.

Checklist voor aankoop huis en/of perceel

Investeren:

Checklist voor aankoop huis en/of perceel

U heeft het voornemen om een woning en/of perceel te kopen, maar heeft nog geen idee waar te beginnen met uw zoektocht naar uw ideale woning en/of perceel. Wij van Surgoed willen u hiermee helpen en hebben daarom speciaal voor u deze checklist samengesteld. Deze checklist geeft u in het kort inzicht in het koopproces van uw ideale woning en/of perceel.


E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.