fbpx
Posts Currently viewing the category: "Kunst"
Tassen van traditie naar trendy

Trendy:

Tassen van traditie naar trendy

Trendy dames kleden zich niet alleen volgens de laatste mode, maar hebben vaak ook bijpassende accessoires. Behalve die leuke schoenen en mooie sieraden, bepaalt ook een tas voor een belangrijk deel hoe je voor de dag komt. Wie daarin exclusief wil zijn, moet eens gaan kijken bij de tassen van Talking Prints.

De provocerende kunst van Rick Huser

Binnenkijken:

De provocerende kunst van Rick Huser

Je huis weerspiegelt je persoonlijkheid. Het is de plek waar je vrij bent om jezelf en je persoonlijke voorkeuren onbelemmerd tot uiting te laten komen. De lifestyle-krant van Surgoed House & Home neemt af en toe een kijkje achter de voordeur en doet daarbij bijzondere ontdekkingen. Dit keer ontmoeten we de markante kunstliefhebber Rick Huser in zijn woning in Commewijne.

Kunstenaar Ken Doorson

Cribs:

Kunstenaar Ken Doorson

Voor de rubriek Cribs gaat de redactie van de lifestyle-krant van Surgoed House & Home op zoek naar bekende Surinamers die willen laten zien waar en hoe ze wonen; hoe hun ‘crib’ is ingericht.

‘Kunst is meer dan een plaatje voor aan de muur’

Nieuwe galerie:

‘Kunst is meer dan een plaatje voor aan de muur’

Wat doet u met die lege ruimte boven uw dressoir, in de hal of in uw eetkamer? De kans is klein dat er een kunstwerk hangt. ,,Kunst wordt ons niet met de paplepel ingegoten”, zegt kunstenaar Wilgo Vijfhoven.


E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.