fbpx
Editie 16 House Home Lifestyle 2018 Surgoed Makelaardij NV 059 999x750 - Huis van de maand: Matipasi

Huis van de maand: Matipasi

Huis van de maand: Matipasi

‘Bali stijl’ architectuur

De woning

Deze villa is werkelijk het neusje van de zalm. Een pracht van een huis gebouwd onder ‘Bali stijl’ architectuur. De kenner zal gelijk zien dat de woning met vakkennis is ontworpen en gebouwd en dat daarbij gebruik is gemaakt van de beste materialen die tevens duurzaam zijn. Het terrein heeft een oppervlakte van 1200m² en is compleet stevig opgehoogd voordat er met de bouw van deze woning is begonnen. Het terrein is omrasterd en zowel rondom het huis als bij de belendingen is er gewerkt met diverse planten en hagen om te zorgen dat de tuin ook een volwassen uitstraling krijgt.

Editie 16 House Home Lifestyle 2018 Surgoed Makelaardij NV 059 400x536 - Huis van de maand: Matipasi

Waterpartijen

Diverse waterpartijen rondom de woning bij de hoofdentree en terrassen geven een rustgevend gevoel, het is er zeer prettig toeven. Via de automatische schuifpoort krijgt u toegang tot de ruime dubbele garage vanwaar men doorloopt naar de tussengang die toegang verleent tot de laundry of de woonkamer. Via de voordeur, die u kunt bereiken over de vijver, krijgt u toegang tot de woonkamer waar u gelijk aan uw rechterhand een sanitaire toiletruimte krijgt. De ruime woonkamer heeft een apart gedeelte waar uw TV scherm opgehangen kan worden en een gedeelte waar u rustig kunt zitten in de Lounge. De eettafel staat achter de keuken in de woonkamer of u kunt deze eveneens op het ruime buitenbalkon plaatsen. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer via de brede grote vouwpuien. Vanaf het balkon zijn de waterpartijen zichtbaar. U kunt ook zien dat er gebruik is gemaakt van woonaccenten gecombineerd met hout en moderne materialen. De grote luxe keuken is voorzien van alle gemakken (makes her happy) en heeft een groot eiland in het midden waar u gemakkelijk met 5 mensen kunt aanschuiven.

Walk-in closet

De slaapvertrekken liggen achter in de woning, middels een fraaie houten deur kunnen deze vertrekken veilig afgesloten worden. Twee van de drie slaapkamers delen een eigen luxe bad- en toiletruimte en beschikken over een eigen walk-in closet. De zeer ruime masterroom biedt zicht op de buitenvijver en heeft een grote walk-in closet en luxe sanitaire ruimte voorzien van een dubbele douche, dubbele wasbakken, bidet, toilet enz.

Voorzieningen

Deze woning is werkelijk een ‘must see’. Een lust voor het oog. Het huis kenmerkt zich door een dak van singels, geïmporteerde duurzame ramen en een zeer ruime en luxe keuken. Fraai porselein tegelwerk, dure mooie ingebouwde armaturen, sloten en scharnieren. Airco- en camera aansluiting, patchkast voor bedrading en multimedia.

Kortom een woning waar u met uw gezin jarenlang heerlijk zult wonen.


E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.