Surgoed Makelaardij NV Kantoor Kernkampweg 13 Paramaribo Suriname - Over ons

Over ons

De grootste makelaarsorganisatie van Suriname

De grootste makelaarsorganisatie van Suriname - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Over ons

Thijs Mouchart richtte in 2009 Surgoed Makelaardij NV op waarna het bedrijf uitgroeide tot de grootste makelaarsorganisatie van Suriname.

Surgoed Makelaardij NV bestaat uit gedreven makelaars die zich willen onderscheiden van anderen. Vandaar dat wij, de makelaars, voor onszelf enkele belangrijke voorwaarden voorop stellen. Wij garanderen kwaliteit, doorzettingsvermogen, klantgerichtheid en betrouwbaarheid. Daarnaast gaan wij zeer transparant en correct te werk. Door onze manier van werken kunnen wij van grote bekendheid genieten in Suriname.

Wij zijn creatief en denken vooruit. Surgoed neemt slechts met het beste van het beste genoegen. Dat is onze stijl, onze kracht. Wij streven de hoogste kwaliteit na, bij alles wat we doen. Surgoed gaat graag voor u aan de slag. Onze medewerkers hebben de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Verhuurders, huurders, verkopers en kopers worden bij ons met zorg en tijd behandeld. Wij willen aan alle partijen de beste service verlenen en hen bijstaan gedurende het volledige proces. Wij streven ernaar ieders doelen te bereiken en hun verwachtingen in te vullen. Surgoed Makelaardij NV doet elke moeite om de klanten op de beste manier te begeleiden. We kunnen daardoor dienstverlening van hoge kwaliteit garanderen.

Daarnaast werkt Surgoed klantgericht. We bieden een persoonlijke, hoogwaardige dienstverlening aan. Wij staan elke klant met raad en daad bij vanaf de bezichtiging, maar ook bij de onderhandelingen en de afsluiting van de overeenkomst. Huurders en kopers, verhuurders en verkopers: we behandelen hen allemaal evenwaardig. Wij nemen voor elke klant uitgebreid de tijd en behandelen vragen of opmerkingen aandachtig en met zorg. Wij willen elke klant een correcte service verlenen en vinden eerlijkheid zeer belangrijk. De klant kan altijd op ons rekenen en wij zijn steeds bereikbaar voor vragen en adviezen. Ook juridisch kunnen wij onze klanten bijstaan. Deze volledige, correcte service zorgt ervoor dat we de klanttevredenheid hoog houden.

Ten slotte staan wij bekend om onze betrouwbaarheid. Dit houdt twee zaken in. Enerzijds kunnen wij correcte, uitgebreide informatie en advies verstrekken doordat wij een ruim beeld hebben op de vastgoedmarkt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de markt juist inschatten en ook alle percelen of woningen juist inschatten. Anderzijds houdt dit in dat wij uitsluitend betrouwbare informatie verstrekken. Wij vinden eerlijkheid zeer belangrijk en verstrekken steeds juiste, maar ook volledige gegevens, informatie en advies. Elke klant wordt op dezelfde, vertrouwelijke manier behandeld. Door onze manier van werken slagen wij erin om een vertrouwensrelatie met onze klanten op te bouwen. We konden daardoor eveneens een groot klantenbestand uitbouwen en duurzame, aangename samenwerkingen aangaan.

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk gesprek? Maak contact!