Real Estate TV

Real Estate TV

Het vastgoedprogramma van Surgoed

Surgoed Real Estate TV

Surgoed Real Estate TV is een vastgoedprogramma dat kijkers op een realistische en ontspannen manier de wereld van vastgoed en onroerend goed in Suriname laat zien.

Het programma bestaat sinds 2013 en er werden zeer verschillende afleveringen ingeblikt. Op die manier willen wij de kijkers onderdompelen in de vastgoedwereld en vastgoed begrijpelijker maken voor hen.

De afleveringen bevatten onderwerpen zoals het kopen en verkopen van onroerend goed, verbouwing en renovatie, materialen, hypotheekaanvraag, notarissen, valkuilen bij de aankoop of verkoop enzovoort. Deze zaken worden telkens op een andere manier behandeld. De afleveringen bevatten allemaal verscheidene onderwerpen. Elke aflevering wordt er een huis bezichtigd dat te koop wordt aangeboden. Het huis wordt bestudeerd en besproken, maar ook de locatie wordt onder de loep genomen. Op die manier leert de kijker heel wat bij over vastgoed, leert de aandachtspunten kennen en komt meer te weten over de prijzen.

Daarnaast wordt de zoektocht naar een huis of perceel getoond van een mogelijke koper. Deze geïnteresseerde schetst zijn situatie, legt zijn vereisten uit, we bespreken zijn verwachtingen en het budget. Aan de hand van die informatie gaan we in de aflevering op zoek naar een woning of perceel. We bekijken enkele huizen of percelen en bespreken met de klant de plus- en minpunten. Op die manier krijgt de kijker ook meer inzicht in de vastgoedwereld van Suriname. We tonen eveneens de procedure bij de aankoop en verkoop van onroerend goed.

Ten slotte besteedt men in de afleveringen ook aandacht aan buitenlanders, onder andere remigranten, die op zoek zijn naar een woning in Suriname. Wij gaan voor hen op zoek naar hun droomwoning en bekijken enkele prachtige verblijven. Een vakantiewoning of een permanente woning? Wij zoeken voor hen naar het geschikte huis. Verder geven we hen ook informatie over de vastgoedmarkt in Suriname, hun kansen op eventueel verkopen later enzovoort.

Surgoed Real Estate TV is een aanrader voor elke koper of verkoper, maar ook voor geïnteresseerden in vastgoed. Wij behandelen alle actuele thema’s uit de vastgoed in ons programma, geven tips en schaven uw kennis bij. Heeft u een aflevering gemist? U kunt ze hier of op onze YouTubekanaal herbekijken.