Tropenvilla met zwembad en jacuzzi

Tropenvilla met zwembad en jacuzzi

Luxe villa complex met zwembad en appartementen. De huurprijs is vanaf EURO 165

Objectcode: V0008

vanaf € 165 per dag

vanaf $ 179 per dag

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 658 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 5
Badkamers 2

Omschrijving

Optimaal ontspannen en genieten tijdens uw verblijf is gegarandeerd in deze unieke villa.

Een villa waarbij zowel de actieve als rustige vakantieganger helemaal tot zijn trekken zal komen. Denk aan kernwoorden zoals: rivierzicht, riant zwembad, jacuzzi, lounge, media en entertainment. Maar liefst 5 slaapkamers met airco die maximaal 8 personen kunnen accommoderen in deze riante villa. Wilt u verblijven met een grotere groep, dan is er de mogelijkheid om op hetzelfde terrein een compleet appartement van 150 m² bij te huren. In dit appartement kunnen er maximaal 4 personen (2 slaapkamers). Informeer voor de prijzen per avond (vanaf EUR 85,-).

U beschikt over voldoende ruimte en privacy in de woning om met zijn allen van een onvergetelijk verblijf te kunnen genieten. De woonkamer is ruim met een open keuken, ook kunnen gasten zich terugtrekken op het mooi balkon met uitzicht op de rivier en het zwembad. Wilt u zich liever vermaken met een leuke tv-serie, dan kunt u zich terugtrekken in de woonkamer waar de televisie zich bevindt. In de villa zijn voor de keuken en woonkamer een Sonos geluidsysteem aanwezig om uw favoriete playlist af te draaien.

Suriname is vertoeven in de buitenlucht, alles in deze woning is daarop afgestemd. Het ruime balkon geeft direct toegang tot de trap naar het zwembad met alle bijbehorende voorzieningen. U beschikt over een zwembad met duikplank en een ingebouwde jacuzzi geschikt voor 12 mensen. Bij het zwembad is er een buiten cabana met lounge en entertainment voorzieningen en een buitenkeuken. U kunt tijdens het zwemmen of wanneer u in de jacuzzi zit uw favoriete muziek afdraaien over het Sonos geluidsysteem dat in deze villa en het zwembad geïnstalleerd is. Maak uw favoriete drankjes en gerechten in de buitenkeuken, terwijl uw mede vakantiegangers afkoelen in het zwembad.

Lees verder...

Het basketbal terrein is altijd leuk bruikbaar voor de sporter die van een balletje gooien houdt. Er is ook een complete gym aanwezig naast het zwembad en los van de woning. Bankdrukken met gewichten behoort tot de mogelijkheid. Helaas werken een aantal van de aanwezige fitness stations niet optimaal, hoe dan ook is er nog voldoende mogelijkheid uw spieren los te gooien. Het gesloten en beveiligde project waar deze villa zich bevindt (gated community) leent zich met de brede kindvriendelijke wegen om lekker te joggen of wandelen in de avonduren. Vervolgens komen uw spieren helemaal tot rust, terwijl u ze laat masseren door de jet stralen van de jacuzzi.

Schoonmaak tijdens uw verblijf kan geregeld worden. Er is een wasmachine en droger aanwezig, mocht u daarvan gebruik willen maken. Poolboys en tuinmannen zullen er om de 3 dagen aanwezig zijn om het zwembad met dek en de tuin in optimale staat te houden.

Deze villa staat op het project Palm Village en bereikt u vanaf de stad binnen 15-20 minuten rijden. Het gehele huis is beveiligd met alarm en camera bewaking, toegang tot het project Palm Village is alleen mogelijk na afstemming met de bewaking.

Feestjes/evenementen zijn niet toegestaan!
Alleen u als huurder mag aanwezig zijn, gasten niet toegestaan!

Wilt u iemand uitnodigen? Dan dient dit van tevoren doorgegeven te worden en is er een toeslag per persoon van € 20 per dag (geen nachtverblijf).

N.B.
- Het minimaal verblijf is 5 nachten.
- Voor het reserveren van de woning vragen wij een aanbetaling van 50% van de huur
- Incheck vanaf 17.00 uur / uitcheck om 10.00 uur
- Borg EURO 500,-
- Eindschoonmaakkosten EURO 75,-
- Stroomverbruik max. 65 KWH p/dag. Stroomverbruik boven het max. is voor uw rekening. Aantal extra KWH x SRD 2,25 (€ 0.10).

Annuleringsvoorwaarden:
Gratis annuleren binnen 30 dagen. Als u na 30 dagen annuleert wordt uw aanbetaling ingehouden.

Bel naar 422644 of stuur een mail naar [email protected] voor de tarieven en beschikbaarheid van deze vakantiewoning.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contactformulier

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Aankomstdatum

  Vertrekdatum

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Belwaarde • Commewijne • Suriname