Palm Village pc. 8

Palm Village pc. 8 - Luxe villa complex met zwembad en appartementen. De huurprijs is vanaf EURO 180 - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Palm Village pc. 8

Luxe villa complex met zwembad en appartementen. De huurprijs is vanaf EURO 180

Objectcode: V0008

vanaf € 180 per dag

vanaf $ 203 per dag


Status: Te huur
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 658 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 9
Slaapkamers: 7
Badkamers: 5

Omschrijving

Soms worden er huizen en objecten op de markt aangeboden die moeilijk te omschrijven zijn. Je zal aanwezig moeten zijn en het huis en de sfeer moeten proeven. Deze luxueuze miljonairs villa heeft alles wat u zou kunnen wensen. Voldoende terreinruimte, een mooie hoofdwoning met veel slaapkamers en balkons met uitzicht op het binnenterrein met zwembad en rivierzicht. Een prachtige dubbele garage waar u maar liefst 4 grote auto’s gemakkelijk kunt parkeren. Een luxe appartement (complete woning) voorzien van alle gemakken voor een Au Pair of familie en vakantiegangers. Een groot diep zwembad met duikplank en ingebouwde verwarmde jacuzzi. Een complete inpandige gym, lounge cabana met luxe buitenkeuken.
Dit prestigieuze object ligt in een villawijk te Commewijne op het verkavelingsproject Palm Village. Het object ligt vooraan op het project aan een betegelde weg. Het project is 24-uur bewaakt en betreft een semi-gated community met een VVE die toeziet op de faciliteiten, het bestuur en de handhaving. De straat heeft gesloten riolering, straatverlichting en alle andere nutsvoorzieningen zijn aanwezig. De uitvalswegen zijn goed begaanbaar en zeer gemakkelijk bereikbaar, openbaar busvervoer is op loopafstand aanwezig. In de omgeving liggen hoofdzakelijk villa kavels van 1000m² en groter met gemengde bebouwing, hoogbouw- en laagbouwwoningen van steen. In de directe omgeving van onderhavig object staan geen opstallen van bijzonder grote economische waarde.

Op het terrein staat onder andere een solide hoogbouwwoning van 350m². De indeling is als volgt; 5 slaapkamers, 2 maal bad en toilet, gastentoilet, ruime woonkamer met open keuken, klein voorbalkon aan de straatzijde, ruim achterbalkon met zicht op de binnenplaats en rivier. Deze woning is volledig af, voorzien van alle gemakken zoals walk-in closet in de slaapkamers, modern sanitair, moderne keuken en volledig airconditioned. Prachtige vide met inpandige trap en zowel op de begane grond als de 1ste verdieping zijn er mooie houten vloeren. Het achterbalkon heeft een betonnen trap naar de achtertuin en het zwembad. De woning heeft een alarmsysteem en een geavanceerd camera bewakingssysteem.

Lees verder...

Op het terrein staat ook een hoogbouw opstal van 308m² met betonnen vloer. De indeling is als volgt; dubbele garage, open ruimte gebruikt als gym, 1 maal toilet in de gym, 2 slaapkamers, bad en toilet, woonkamer met open keuken. Deze hoogbouw is onderverdeeld in meerdere losstaande algemene ruimten. Er is een dubbele garage met automatische roldeuren, een complete gym met aanwezige apparatuur en zicht op het zwembad. Een compleet appartement op de 1ste verdieping bestaande uit twee slaapkamers, eenmaal bad en toilet met wasbak, een woonkamer met open keuken, twee balkons met een zicht op de straatkant toegankelijk vanuit de woonkamer en een balkon met zicht op het zwembad en de rivier. Deze woning is helemaal af, de fraaie accenten zijn de overdekte balkons gemaakt uit duurzaam walaba hout met een shingledak van walaba. De moderne keuken is ruim in een L-vorm gebouwd en een raam op de rivier, brede schuifpuien richting de balkons. Er is een betonnen trap vanuit het zwembad richting het appartement. De woning heeft een alarmsysteem en een geavanceerd camera bewakingssysteem. Er is een zwembad met een diepte van 2.5 meter en een losse ingebouwde jacuzzi die verwarmd is. Het zwembad heeft een toegang met trap naar een diepte van 1.40 meter afgooiend naar een diepte van 2.5 meter. Er is een aanwezige duikplank en een rvs metalen trap om het bad te verlaten bij het diepe punt. Rondom het zwembad is een dek van fraaie tegels met afwatering. Het zwembad heeft een eigen pomphuis.

Er is een Cabana gebouwd vanaf de schutting naar het zwembad toe. Deze is gemaakt van duurzaam walaba hout en beschikt over een ruime fraaie buitenkeuken met granieten blad. Het dak van deze Cabana is gemaakt van Walaba shingles.
Overige opstallen op het terrein zijn het pomphuis en een utiliteitsbouw die beide op de grens van het terrein tegen de schutting aan zijn opgetrokken. Beide opstallen bieden ruimte aan het faciliteren van pompen, water en boiler voorzieningen. Deze zijn gemaakt van beton met een betonnen dak.

Het complex wordt in zijn geheel verhuurd, maar het is echter ook mogelijk om alleen de hoogbouwwoning te huren. Wilt u het appartement ook erbij hebben, dan betaald u een bedrag per nacht extra bij.
Het geven van feestjes is alleen toegestaan in overleg en valt onder speciale regeling.

N.B.
- Het minimaal verblijf is 5 nachten.
- Voor het reserveren van de woning vragen wij een aanbetaling van 50% van de huur
- Incheck vanaf 15.00 uur/ uitcheck om 11.00 uur
- Borg EURO 500,- per woning
- Eindschoonmaakkosten EURO 75,- per woning
- Stroomverbruik max. 60 KWH p/dag. Stroomverbruik boven het max. is voor uw rekening. Aantal extra KWH x SRD 1,78
(€ 0.18).

Annuleringsvoorwaarden:
Gratis annuleren binnen 30 dagen. Als u na 30 dagen annuleert wordt uw aanbetaling ingehouden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contactformulier

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Aankomstdatum

  Vertrekdatum

  Bericht
  Belwaarde • Commewijne • Suriname


  Deel deze pagina!