blank

Arecapalmstraat pc 126 no 27A

Arecapalmstraat pc 126 no 27A - Te huur: Hoogbouw woning aan de Arecapalmstraat 27A . Wonen in een Veilige en Prettige Omgeving - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Arecapalmstraat pc 126 no 27A

Te huur: Hoogbouw woning aan de Arecapalmstraat 27A . Wonen in een Veilige en Prettige Omgeving

Objectcode: HW00331

€ 550 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Hoogbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 540 m²
Perceelopp.: 540 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Bent u als startend koppel of gezin op zoek naar een degelijke, goed onderhouden en gemeubileerde woning in een prettige woonomgeving? Dan is deze hoogbouw woning aan de Arecapalmstraat no 27A in Uitvlugt 2 precies wat u zoekt!

Uitvlugt 2 is een veilige middenstandsbuurt, in een rustige omgeving. Met gunstige ligging ten opzichte van de Kwattaweg en de Commissaris Weythingweg is de verkeersdrukte, vooral tijdens de ochtenduren, goed te vermijden.

Bij aankomst op het adres krijgt u direct een goede indruk van deze keurig onderhouden woning op een netjes onderhouden erf. Het terrein is voorzien van een laag schelpzand en is volledig omheind, wat voor een veilig verblijf zorgt voor kinderen en huisdieren.
Een verhard looppad leidt u via een bezoekerspoort naar de buitentrap van de woning en het voorbalkon. Daarnaast is er een verharde oprit die via een ijzeren poort naar de garage of onderhuis leidt, waar plek is voor twee auto's.

Lees verder...

Deze praktische woning bestaat uit twee woonlagen:
• Benedenverdieping: Vanuit de garage heeft u toegang tot de keuken, eetkamer, en een bad- en toiletruimte. Aan de achterzijde van het benedenhuis bevindt zich een bergingsruimte.
• Bovenverdieping: Via een houten binnentrap komt u bij de bovenverdieping, waar zich drie slaapkamers, een ruime woonkamer, een gescheiden badkamer en toilet bevinden. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het voorbalkon.

De benedenverdieping, het balkon en de toiletruimten zijn betegeld, terwijl de bovenverdieping is voorzien van een mooie houten parketvloer.

• Beveiliging: De woning is extra beveiligd tegen inbraak met dievenijzer op ramen en deuren, een metalen tussendeur bij de binnentrap, er is camerabewaking en verder bestaat de optie tot aansluiting bij een lokaal beveiligingsbedrijf. De woning is ook tegen brand verzekerd.
• Voorzieningen: Hydrofooraansluiting, boiler, glasvezelinternet en airco’s zijn aanwezig.

Deze gemeubileerde woning wordt verhuurd voor een minimale periode van één jaar. De huurprijs is €550 per maand, exclusief kosten voor stroom, water en beveiliging.

Interesse? Neem vandaag nog contact op met de makelaar voor een bezichtiging en ontdek zelf het comfort en de veiligheid van deze prachtige woning in Uitvlugt 2!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Arecapalmstraat pc 126 no 27A • Uitvlugt • Wanica • Suriname