fbpx
Houtbijstraat 28

Houtbijstraat 28

Houtbijstraat 28 - Moderne woning te huur, gelegen in een rustige omgeving. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Houtbijstraat 28

Moderne woning te huur, gelegen in een rustige omgeving.

€ 1.000 per maand

$ 1.110 per maand

SRD 8.276 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 140 m²
Perceelopp.: 640 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze ruime huurwoning die in de rustige buurt Geyersvlijt ligt, is voorzien van twee slaapkamers, volledig betegeld, een moderne douche en een open keuken.

De woning
De woning heeft twee slaapkamers, waarvan een slaapkamer met inbouwkasten. Verder heeft deze woning een verlichte woonkamer met open keuken en bar. De keuken bevat een gasaansluiting en is voorzien van een oven. De badkamer is voorzien van een wc combinatie en een ruime stortdouche. Aan de achterkant van de woning bevindt zich een gesloten garage met office én bijkeuken. Aan de voorzijde van de woning kunt u rustig zitten op het balkon. Deze woning bevindt zich in goede staat en is perfect voor een klein gezin of starters.

Lees verder...

Het perceel
Het terrein is volledig betegeld en is makkelijk te onderhouden. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een gesloten garage, alsmede een office en een bijkeuken.

Voorzieningen
Warm en koud water zijn aanwezig, wifi, beveiliging, volledig gemeubileerd en heeft ook een parkeerterrein.

Samenvatting
Deze moderne woning voorziet u van alle gemakken en ligt in een rustige buurt. De woning wordt volledig gemeubileerd verhuurd.

Houtbijstraat 28

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Houtbijstraat • Geyersvlijt • Paramaribo • Suriname