fbpx
Kleine Waterstraat Torarica Paramaribo Suriname Huurwoning H0292B6 Surgoed Makelaardij NV 05 1500x750 - Kleine Waterstraat 1

Kleine Waterstraat 1

Kleine Waterstraat 1 - Appartementen in het hart van Paramaribo - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Kleine Waterstraat 1

Appartementen in het hart van Paramaribo

$ 550 per maand

€ 498 per maand

SRD 4,102 per maand


Status: Te huur
Type: Koloniaal pand Gemeubileerd: volledig
Woonopp.: 30 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1

Omschrijving

Zeelandia Suites ligt in het hart van Paramaribo, aan de Kleine Waterstraat.

De appartementen die beschikbaar zijn voor lang verblijf zijn suite 5 en 9. Elke suite is voorzien van airconditioning, een televisie, een koelkast en een voorterras. Ze beschikken tevens over een eigen badkamer met een douche en een toilet. Nu bestaat de mogelijkheid om één van deze suites te huren als appartement voor een minimale huurperiode van 12 maanden of voor de kleine ondernemer om op een toplocatie iets te ondernemen. Zeelandia Suites is precies naast ’t Vat en midden in het uitgaansleven.

Voor de echte levensgenieter die midden in het uitgaansleven wilt zitten, is dit de perfecte plek. Maar ook voor de kleine ondernemers met het oog op o.a. de toeristen is dit een mooie kans. De kleine ondernemer mag gebruik maken van de Zeelandia Suites 24-uursreceptie zonder er wat extra bij te betalen hiervoor. De appartementen ongemeubileerd huren om zelf naar behoefte in te richten is ook mogelijk. Let wel de prijs van $550 is exclusief stroom en water, maar afhankelijk van de huurder, kan er een prijs inclusief stroom en water afgesproken worden.

Alicia Chin A Foeng - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Kleine Waterstraat 1 • Torarica • Paramaribo • Suriname