fbpx
Kreefweg Kwatta Paramaribo Huurwoning H0281B6 Surgoed Makelaardij NV 1 - Kreeftweg 14

Kreeftweg 14

Kreeftweg 14 - Een super modern huurobject in een rustige omgeving te Kwatta. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Kreeftweg 14

Een super modern huurobject in een rustige omgeving te Kwatta.

$ 1.000 per maand

€ 0.904 per maand

SRD 7.458 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Ongemeubileerd
Woonopp.: 225 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

De woning
Deze woning gelegen aan de Kreeftweg, vindt u vast en zeker tof als u van grote open ruimtes houdt. Door de grote ramen met een ruime lichtinval toont de woning groter dan wat het werkelijk is. Niet alleen de grote ramen zorgen voor veel licht in het huis, maar de witte muren doen dit zeker ook. Zo steekt het zwarte keukeneiland uit tegen de witte muren. Het is echt een eyecatcher en zorgt voor een ruimtelijk gevoel met veel sfeer. Deze woning heeft naast de ramen ook andere elementen waardoor het een luxe uitstraling heeft. De masterroom is goed ingericht met inloopkasten, een aparte douche en toilet. Het terrein is achthonderd vierkante meter en opgehoogd met schelpzand.

De omgeving
De kreeftweg is een korte onverharde zijweg van de Aquariusstraat te Kwatta. De buren zijn heel vriendelijk en er is veel sociale controle op zaken.

Lees verder...

Inrichting
De inrichting is heel modern met een zwart wit thema. De woning heeft drie slaapkamers, een keuken en livingroom, een groot balkon en een garage.

Voorzieningen
EBS-aansluiting met 3 fase stroom en SWM-aansluiting inclusief warm water zijn slechts enkele voorzieningen die aanwezig zijn.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
John Noble - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname

John Noble

+597 710 6677

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Kreeftweg • Kwatta • Paramaribo • Suriname