fbpx
Palm Village 134

Palm Village 134

Palm Village 134 - Commewijne - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Palm Village 134

Commewijne

€ 550 per maand

$ 625 per maand

SRD 4,659 per maand


Status: Te huur
Type: Appartement Gemeubileerd: volledig
Woonopp.: 40 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1

Omschrijving

Te Palm Village in Commewijne bieden wij u dit sfeervol ingerichte 2-kamer appartement (40m²) aan met ruim overdekt terras en grote tuin (1500m²), waar u vanuit uw luie stoel kunt genieten van de luxe, de rust, de fruitbomen en de vogels om u heen.

Het appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer met ruim tweepersoons bed en badkamer met douche en toilet en is voorzien van airconditioning, warm water, Amerikaanse koelkast met ijsmachine, gasfornuis met oven, magnetron, stereo, flatscreen TV, 110-220 V stroom, Wifi, gebruik van wasautomaat en is geschikt voor 1-2 personen. Bed- en keukenlinnen, alsmede badlakens zijn aanwezig. Er zijn 2 fietsen beschikbaar om tochten in de landelijke omgeving te maken. Een auto is optioneel. Er is een sportschool en zwembad op fietsafstand. Direct naast het park is een supermarkt.

Huurprijs: 550 euro per maand. Dit is exclusief onderhoud van het appartement (SRD 30.- tweewekelijks).

Onze huurcontracten worden minimaal gesloten voor één jaar. U dient bij dit object twee maanden borg te betalen.

Lees verder...

INKOMENSNORM: U dient te voldoen aan een inkomensnorm. Dit betekent dat uw (maand) inkomen In verhouding dient te staan tot de geldende huurprijs per maand. Dit kan per woning verschillen. Als inkomenseis geldt dat het netto inkomen van de hoofdaanvrager tenminste 200% van de kale huur dient te zijn, uitgaande van een vast dienstverband. Inkomsten moeten worden aangetoond met een recente salarisstrook of een werkgeversverklaring (of accountantsverklaring bij zelfstandigen), dan wel het aanslagbiljet inkomstenbelasting. Voorbeeld; de gewenste huurwoning heeft een kale huurprijs van €500,00 per maand. De inkomenseis die hiervoor geldt is het benodigde netto inkomen (2x€500,00) van €1000,00 per maand.

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Palm Village 134 • Palm Village • Commewijne • Suriname