fbpx
Para Residence

Para Residence

Para Residence - Modern woonhuis langs de Para rivier, in een gated community. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Para Residence

Modern woonhuis langs de Para rivier, in een gated community.

$ 1.500 per maand

€ 1.360 per maand

SRD 11.187 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Villa Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 180 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1

Omschrijving

Langs de Sir Winston Churchillweg ligt een kleine gated community. Slechts 4 woningen en een beheerderswoning maken deel uit van dit leuk project langs de Para kreek die luistert naar de naam Para Residence.

Op dit project is er nog een woning te huur voor lang verblijf vanaf minimaal 1 jaar. De woning bestaat uit twee slaapkamers met een Jack en Jill gedeelde badkamer, een grote open keuken met eiland die overloopt in de ruime woning met voorbalkon. Aan de zijkant van de woning is er ook een groot balkon dat ook dienst zou kunnen doen als een carport ruimte. Deze moderne woning is werkelijk op en top gemeubileerd en wordt fully loaded verhuurd. Alleen uw eigen stroomverbruik zult u moeten betalen, bewaking is aanwezig met een beheerder die toeziet op de veiligheid van de bewoners. Er is een gemeenschappelijke ingang op het project en een gemeenschappelijke cabana langs het water. Hier kunt u in alle rust genieten van the quality of live.

Para Residence

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Sir Winston Churchillweg • Ornamibo • Para • Suriname