fbpx
The Colony 10

The Colony 10

The Colony 10 - Veiligheid, rust, stilte en vooral onnodig verkeer die geluidsoverlast toevoegt zijn de belangrijkste factoren van wonen in “The Colony”. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

The Colony 10

Veiligheid, rust, stilte en vooral onnodig verkeer die geluidsoverlast toevoegt zijn de belangrijkste factoren van wonen in “The Colony”.

$ 3000 per maand

€ 2,704 per maand

SRD 22,374 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Deels gemeubileerd
Woonopp.: 320 m²
Perceelopp.: 1000 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3

Omschrijving

Een van de belangrijkste factoren die betrokken zijn bij het wonen in een “gated community” is de rust en stilte. De beveiligingsfunctie in de toegangswegen tot deze gemeenschap belet dat vreemden toegang kunnen krijgen tot de gemeenschap. De mogelijkheid voor bepaalde misdrijven, zoals inbraak, vandalisme of home invasie is hierdoor vermindert. Er bevinden zich 30 huizen die overwegend bewoond zijn door contractors van o.a. Rosebel, IDB en de Amerikaanse ambassade. Bij de hoofdingang met een security is er 24-uur bewaking. Met een “remote control” kunt u bovendien het terrein betreden via een andere ingang aan de Virolastraat.

Deze riante, luxe woning heeft een moderne keuken met o.a. een kookeiland, afzuigkap, magnetron, oven en een enorme ruime woonkamer. Een 6-persoon eettafel set en een 2 maal bankstel set bieden u en uw gasten voldoende zitgelegenheid. Verder zijn er 4 slaapkamers, 3 badkamers, 4 toiletten, een ruim voor- en achterterras, een garage voor 2 auto’s met een elektrische oproldeur en een wasruimte. Alle voorzieningen zijn aanwezig zoals koud en warm water, diefijzer, 110/220 V, fully airconditioned, telefoon- en internetaansluiting, Pronet schotel en een alarm dat eventueel doorgeschakeld kan worden bij de Centrale meldkamer (PPS). Teveel dus om alle moderne gemakken die de mens dient op te noemen. Om u daarvan te overtuigen, nodigen we u graag uit voor een bezichtiging.

Lees verder...

De huur bedraagt USD 3000,- exclusief nutsvoorzieningen.

Onze huurcontracten worden gesloten voor minstens 1 jaar.

INKOMENSNORM: u dient te voldoen aan een inkomensnorm. Dit betekent dat uw (maand) inkomen In verhouding dient te staan tot de geldende huurprijs per maand. Dit kan per woning verschillen. Als inkomenseis geldt dat het netto inkomen van de hoofdaanvrager minstens 200% van de kale huur dient te zijn, uitgaande van een vast dienstverband. Inkomsten moeten worden aangetoond met een recente salarisstrook of een werkgeversverklaring (of accountantsverklaring bij zelfstandigen), dan wel het aanslagbiljet inkomstenbelasting.

The Colony 10

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
The Colony • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname