fbpx
Titostraat 37

Titostraat 37

Titostraat 37 - Per 1 september 2019 beschikbaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Titostraat 37

Per 1 september 2019 beschikbaar

$ 1.500 per maand

€ 1.344 per maand

SRD 11.187 per maand


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 250 m²
Perceelopp.: 315 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Omschrijving

Dit huurhuis is gelegen te Kasabaholo in een rustige omgeving, een moderne woning, fris en voorzien van al denkbare comfort.

De woning
Deze mooie woning bestaat uit een garage voor een auto, een voorzaal, balkon, washok en drie slaapkamers. Vanuit de garage of de voordeur komt u de woonruimte binnen met open keuken. Vanuit de woonruimte kunt u via een gang betreden: de twee slaapkamers, een bad en toilet en de master bedroom. De master bedroom heeft een walk-in-closet, eigen bad en toilet en een ligbad om lekker te ontspannen. De slaapkamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle denkbare gemakken. Het washok is aan het balkon aangesloten, waar de wind heerlijk waait en goed vertoeven is. De woning is zeer netjes gebouwd, goed onderhouden en perfect voor een klein gezin.

Het perceel
Het terrein is volledig betegeld, gemakkelijk te onderhouden en bijna volledig bebouwd. Naast de woning is er een leeg terrein, die u optioneel ook erbij kunt huren.

Lees verder...

Voorzieningen
De woning is voorzien van warm en koud water, Wi-Fi en is fully airconditioned.

Samenvatting
Bent u een expat in Suriname voor een lange of korte tijd, dan is deze woning de ideale plek waar u zich thuis zult voelen. Comfortabel en gemakkelijk in de buurt, met alle voorzieningen en gelegenheden.

Titostraat 37

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Titostraat • Kasabaholo • Paramaribo • Suriname