Cornelis Jongbawstraat 59

Cornelis Jongbawstraat 59 - Mutlifunctioneel pand, inzetbaar als kantoor en/of winkel of salon - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Cornelis Jongbawstraat 59

Mutlifunctioneel pand, inzetbaar als kantoor en/of winkel of salon

Objectcode: HZ0324B6

$ 3.250 per maand

€ 3,040 per maand

SRD 123500 per maand


Status: Te koop
Type: Kantoor
Woonopp.: 340 m²
Perceelopp.: 600 m²
Woonlagen: 2
Kantoorruimtes: 4
Kamers: 4
Parkeerplaatsen: 5

Omschrijving

Dit groot multifunctioneel pand kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Het ligt op een A-1 locatie met tal van voorzieningen in de directe nabijheid. Het pand heeft aan de straatzijde poorten die naar binnen toe geopend kunnen worden, waardoor er meer parkeergelenheid gecreëerd kan worden op het terrein zelf, tot een maximum van 5 auto’s. Uiteraard kan in de directe nabijheid op andere plekken ook geparkeerd worden.

Het pand heeft een ruime entree en beslaat twee verdiepingen die nagenoeg beide even groot zijn qua oppervlakte. De 1ste verdieping is bereikbaar via een inpandige trap en voorzien van een complete sanitaire ruimte en eigen keuken. Ook op de begane grond is er een complete sanitare voorziening en keuken. De indeling van het pand is ruim, met dien verstande dat er niet veel kleine afgezonderde kantoren of kamers zijn. Het geheel bestaat zowel op de begane grond als de 1ste verdieping uit een grote ruimte, maar ook een losse kantoorruimte per verdieping en opbergruimte.

De grote aanwezige ramen zorgen voor veel lichtinval en de ramen zijn gemaakt van veiligheidsglas.

Verder aanwezige voorzieningen zijn: fully airco, automatische schuifdeur, warm en koud water, alarminstallatie en lichtbak aan de straatzijde.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Cornelis Jongbawstraat • Centrum • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!