Wagenwegstraat 65 (boven)

Wagenwegstraat 65 (boven) - Ruime bedrijfs- of kantoorruimte van 835 m² te huur in het centrum - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Wagenwegstraat 65 (boven)

Ruime bedrijfs- of kantoorruimte van 835 m² te huur in het centrum

Objectcode: HZ00482

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Kantoor
Kantoorruimte: 835 m²
Perceelopp.: 1200 m²
Woonlagen: 1

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime en aanpasbare ruimte voor uw bedrijf? Dan hebben wij de perfecte locatie voor u! Op de bovenverdieping van het pand aan de Wagenwegstraat nr. 65 bieden wij een indrukwekkende ruimte van maar liefst 835 m² aan. Deze ruimte kan volledig aangepast en ingericht worden naar uw specifieke behoeften.

Kenmerken van de kantoorruimte:
1) Vloeroppervlakte: Met een groot aantal vierkante meters vloeroppervlakte biedt deze kantoorruimte volop mogelijkheden voor uw bedrijf. U kunt de ruimte volledig naar uw eigen wensen indelen en gebruiken.

2) Centrale ligging: Gelegen in het hart van het centrum, geniet u van de voordelen van een centrale locatie. Het pand aan de Wagenwegstraat nr. 65 is algemeen bekend als het pand van HSDS en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Uw medewerkers en klanten zullen de centrale ligging zeker waarderen.

Lees verder...

3) Operationele voorzieningen: Om ervoor te zorgen dat u binnen afzienbare tijd aan de slag kunt, zijn de benodigde basisvoorzieningen reeds aanwezig. Denk hierbij aan twee toiletgroepen, internetverbindingspunten, voldoende elektra capaciteit voor airco’s in de verschillende ruimten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de basisfaciliteiten voor uw bedrijf.

4) Aanpasbaarheid: Deze bedrijfs- of kantoorruimte biedt veel flexibiliteit, zodat u de indeling kunt aanpassen naar uw specifieke behoeften. Of u nu behoefte heeft aan open werkplekken, vergaderruimtes of individuele kantoren, de ruimte kan volledig worden aangepast aan uw functioneel gebruik.

Een bezichtiging van dit pand om een goed oordeel te kunnen vormen over de mogelijkheden in het gebruik is vanzelfsprekend. Wij staan klaar om u op locatie te verwelkomen en uw vragen te beantwoorden. Belt u voor een afspraak op 8916694.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Wagenwegstraat 65 (boven) • Paramaribo-centrum • Paramaribo • Suriname