fbpx
Welgelegenstraat 36

Welgelegenstraat 36

Welgelegenstraat 36 - Bedrijfslocatie geschikt voor o.a. een kinderdagverblijf, kapsalon, kantoorruimte, opslagruimte, winkel - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Welgelegenstraat 36

Bedrijfslocatie geschikt voor o.a. een kinderdagverblijf, kapsalon, kantoorruimte, opslagruimte, winkel

$ 375 per maand

€ 338 per maand

SRD 2,797 per maand


Status: Te huur
Type: Bedrijfspand
Oppervlakte: 175 m²
Woonlagen: 2
Kantoorruimtes: 1
Badkamers: 1
Parkeerplaatsen: 4

Omschrijving

Deze bedrijfsruimte is geschikt voor o.a. een winkel, kantoor, kinderopvang en wordt per direct te huur aangeboden. Het bevindt zich te Welgelegen Kwatta, aan de Welgelegenstraat 36; een geschikte bedrijfslocatie met rolluiken en voldoende parkeerruimte voor 4 auto’s. Daartegenover is er een openbare school. De bovenverdieping van deze pand is nog in aanbouw.

Het pand is voorzien van diefijzers en heeft hoge plafonds met 5 ventilatoren. Verder is er een open ruimte van ca. 140m², een kantoorruimte van ca. 16m², een keuken met een dubbele spoelbak en een douche + toilet. De keuken is ruim genoeg voor een kleine kantine. Bovendien zijn er 2 ruimtes die geschikt zou zijn voor bijvoorbeeld het ophangen van bedrijfskleding en het opslaan van schoeisel. Bovendien zijn er 2 aansluitingen voor watertoevoer; voor eventueel het aansluiten van een wasbak of een wasmachine.

Welgelegenstraat 36

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Welgelegenstraat • Kwatta • Paramaribo • Suriname