fbpx
Afobakaweg hoek weg naar Phedra Afobaka Brokopondo Perceel P0479B6 Surgoed Makelaardij NV 16 LABEL - Afobakaweg 56 hk Weg naar Phedra

Afobakaweg 56 hk Weg naar Phedra

Afobakaweg 56 hk Weg naar Phedra - Toplocatie aan de Afobakaweg, ideaal voor houtverwerking. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Afobakaweg 56 hk Weg naar Phedra

Toplocatie aan de Afobakaweg, ideaal voor houtverwerking.

€ 285.000

$ 315.723

SRD 2,354.662


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Ontwikkeling, Industrie
Perceelopp.: 410000 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 200 m
Diepte: 1100 m

Omschrijving

Het westen van Suriname is in ontwikkeling; tal van activiteiten vinden plaats. Bosbouw, landbouw en veeteelt zijn diverse vormen van agricultuur en industrie, en niet te vergeten het toerisme is erg in trek. Dit groot terrein ligt langs de Afobakaweg ter hoogte van Mast 55 op het kruispunt met de weg naar Phedra en Carolina. Een prachtig punt met hooggelegen grond en een groot terrein van maar liefst 41ha. Dit terrein is geschikt voor diverse doeleinden en doet momenteel dienst als opslag voor hout. Op het terrein is gedeeltelijke infra aangelegd waarover vrachtwagens met zware belading over kunnen rijden. Er is een loods gebouwd met containers, een stenen kantoorpand en infrastructurele werken.

De frontbreedte aan de geasfalteerde Afobakaweg is 200 meter lang, vervolgens loopt het terrein diep naar achteren met een diepte van 1100 meter. Het terrein is voor 35% in cultuur gebracht en het overige is bebost met hier en daar ontboste gedeelten.

Dit terrein kan overgenomen worden waarbij ook het aanwezige machinepark te koop is; denk aan een bulldozer en loader, beide in een goede staat.

Bent u een ondernemer en wilt u starten in de houtsector, dan is dit een uitgelezen kans.

Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname - Square Logo1

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Afobakaweg 56 hk Weg naar Phedra • Phedra • Para • Suriname