fbpx
Anton Dragtenweg 236Leonsberg Paramaribo Suriname Perceel P0435B9 Surgoed Makelaardij NV 01 1500x750 - Anton Drachtenweg 236

Anton Drachtenweg 236

Anton Drachtenweg 236 - Mooi ruim perceel gelegen langs de Suriname Rivier - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Anton Drachtenweg 236

Mooi ruim perceel gelegen langs de Suriname Rivier

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning/zakelijk
Perceelopp.: 5631 m²
Frontbreedte: 43 m
Diepte: 123 m

Omschrijving

Dit terrein is gelegen aan de Anton Drachtenweg en is een werkelijke parel; mooi gesitueerd vlakbij een paar goede uitvalswegen en de directe nette woonomgeving maakt dit tot een A1 woonlocatie.

Op het perceel is reeds een oude Bruynzeel hoogbouwwoning aanwezig. Deze woning verkeert in een goede staat, maar is enigszins gedateerd. De kenner weet dat de grondwaarde de waarde van de woning ver voorbij gaat. Het terrein is bij benadering 5631m² groot, waarvan ongeveer 400m² in cultuur gebracht en bouwrijp is. Na de achterdam zijn er nog ettelijke vierkante meters met aanslibbing die verder gebruikt en in cultuur gebracht kunnen worden.

Dit mooi terrein is in cultuur en heeft reeds prachtige flora en fauna; de ideale locatie om een topwoning met uitzicht op de prachtige Surinamerivier te bouwen. De eigenaar wilt graag verkopen en wacht op een goed bod.

Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname - Square Logo1

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Anton Drachtenweg • Leonsberg • Paramaribo • Suriname