fbpx
Awad Hoesseinweg 47 Corantijnpolder Nickerie Perceel P0491B6 Surgoed Makelaardij NV1 - Awad Hoesseinweg 47

Awad Hoesseinweg 47

Awad Hoesseinweg 47 - Landelijk en rustig gelegen bouwkavel in de polder van Nickerie - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Awad Hoesseinweg 47

Landelijk en rustig gelegen bouwkavel in de polder van Nickerie

€ 18.000

$ 19.941

SRD 148.722


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning/zakelijk
Perceelopp.: 639 m²
Bodem: Klei mix zand
Frontbreedte: 16 m
Diepte: 40 m

Omschrijving

Idyllisch gelegen in de uitgestrekte polders van Nickerie, waar tijd heeft stilgestaan, waar u de wind hoort loeien over de lange groene weilanden en waar het sociaal karakter en saamhorigheid overheerst uit tijden van weleer. Nee, dit is geen poëzie maar de realiteit omtrent de ligging en omgeving van deze mooie bouwkavel te Nickerie.

Het perceel
Dit terrein ligt aan de Awad Hoesseinweg op 200 meter afstand van de kruising van de Skoerkiweg. Het is gelegen aan een betegelde weg met alle aanwezige nutsvoorzieningen. Het terrein heeft een toegangsbrug over de voorgelegen trens en is rondom begrensd met hier en daar een walaba paal. De hoogte van de grond is redelijk, waardoor u gelijk aanvang kunt maken met bouwwerkzaamheden. Een perceel ID is reeds voor handen en landmeterspalen zijn aanwezig en uitgezet, zodat de grenzen van dit perceel duidelijk zichtbaar zijn.

Lees verder...

Voorzieningen
In de directie omgeving zijn alle nutsvoorzieningen zoals water en stroom aanwezig; een nette betegelde weg loopt langs het terrein en een toegangsbrug is aanwezig. In Nickerie vindt u tal van scholen en winkels alsook bezienswaardigheden.

Samenvatting
Wist u dat percelen met een eigendomstitel in de buurt van de polder zeldzaam zijn? Dit terrein is dus los van de titel uniek qua ligging en voorzieningen. Ready to go en op de markt gezet voor een zeer scherpe prijs.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname - Square Logo1

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Awad Hoesseinweg • Corantijnpolder • Nickerie • Suriname