fbpx
Bananapalmlaan 68

Bananapalmlaan 68

Bananapalmlaan 68 - Terrein op 50 meter afstand van de Suriname rivier; voel de zwoele zeewind. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Bananapalmlaan 68

Terrein op 50 meter afstand van de Suriname rivier; voel de zwoele zeewind.

€ 19.500

$ 21.083

SRD 157.238


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 563.60 m²
Bodem: Klei mix schelp
Frontbreedte: 27 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Palm Grove is een zeer gewild verkavelingsplan en de dochter van Palm Village te Commewijne; speciaal voor de middenstand en het hoger segment. Het ligt dicht tegen Nieuw - Amsterdam en de Suriname rivier en is op 10 minuten rijden vanuit de Jules Wijdenboschbrug. Over het gehele project zijn er miami palmen aangebracht en de kreken en grachten zijn sierlijk verrijkt met bloeiende lotusbloemen.

Het perceel
563,60 m2 aan de voorzijde van de Palm Grove gesloten gemeenschap met uitzicht over de gracht en Suriname rivier. In de straat zijn er al meerdere middenstandshuizen opgeleverd.

Lees verder...

Voorzieningen
Gesloten riolering, optimale drainage, drie fase elektriciteit en infrastructuur voor de deur.
De infrastructuur in het project is volledig betegeld en heeft een buurtwacht. Het is het bekendste gesloten gemeenschapsproject in Suriname.

Samenvatting
Net buiten de stad in het bloeiende district Commewijne; een pracht van een investeringsobject in een besloten gemeenschap. Optimaal woongenot en sociale controle zijn gegarandeerd. Met de ontwikkeling van het openluchtmuseum, het Bastion Hotel en tal van sociale alsook particuliere middenstand Verkavelingsprogramma’s is de waardestijging elk jaar positief.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Bananapalmlaan 68

John Noble

+597 710 6677

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht 

Bananapalmlaan • Belwaarde • Commewijne • Suriname