fbpx
Rijsdijk Para Suriname Perceel P0327B6 Surgoed Makelaardij NV 01 1500x750 - Confidentieel - P0327B6

Confidentieel – P0327B6

Confidentieel - Gelegen te Rijsdijk; 100ha grond met boerderij en vee. Dit is voor de echte ondernemer. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Confidentieel

Gelegen te Rijsdijk; 100ha grond met boerderij en vee. Dit is voor de echte ondernemer.

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Landbouw en veeteelt boerderij
Perceelopp.: 1000000 m²
Bodem: Zand/klei
Frontbreedte: 600 m
Diepte: 1361 m

Omschrijving

Gelegen te Rijsdijk, langs de geasfalteerde Rijsdijkweg op 6 kilometer afstand vanaf Pad van Wanica, ligt deze boerderij. De boerderij heeft een oppervlakte van 100ha die verdeeld is over 4 grote terreinen met elk een eigen beschikking. Op het terrein vindt u twee ruime woningen voor arbeiders en beheerders.

Lees verder...

Er is een kleine woning en enkele stallen voor vee en diverse machines. Het gehele terrein is omheind met prikkeldraad en is dusdanig ingericht dat de koeien over diverse gronden kunnen lopen. Er is daar rekening gehouden met waterpartijen, trenzen, sloten en bosschage voor verkoeling rondom de weidegronden. Over het gehele terrein zijn bereidbare dammen gemaakt waarover u met een terreinwagen makkelijk toegang krijgt tot het einde van het terrein. Deze draaiende boerderij wordt inclusief zijn veestapel van 100 koeien te koop aangeboden. De nieuwe eigenaar kan diverse nevenactiviteiten ontwikkelen zoals landbouw, maar ook het terrein inzetten voor verkaveling en privé bewoning. Voor een duidelijke impressie kunt u de link volgen voor de videobeelden van het object.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname - Square Logo1

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Confidentieel • Rijsdijk • Wanica • Suriname