fbpx
Eureka 487

Eureka 487

Eureka 487 - Terrein op een rustige locatie die zoetjes aan tot ontwikkeling komt - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Eureka 487

Terrein op een rustige locatie die zoetjes aan tot ontwikkeling komt

€ 12.500

$ 14.040

SRD 104.710


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 549 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 18 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Met de ideale dimensies van dit terrein kunt u een leuke woning bouwen op het Eureka project.

Het perceel
Dit eigendomsterrein heeft een frontbreedte van 18 meter en een diepte van 30 meter. Het perceel ligt tussen de vierde- en de vijfde Rijweg, aan de Attikaweg op het Tuindorp Eureka project. Route: U gaat de Agamemnonweg in, u neemt de eerste zijstraat rechts de Aeneasweg en vervolgens de eerste zijstraat links de Attikaweg. Het perceel is redelijk laag gelegen en zal flink opgehoogd moeten worden.

De omgeving
Op de Kwattaweg komt van alles voor zoals supermarkten, barbershops etc., kortom alles zit in de buurt. Het project zelf komt rustig tot ontwikkeling. U bevindt zich midden in de natuur en kunt genieten van een lekkere bries. Er wordt veel geplant op het Eureka project. Niet alle straten van Eureka hebben stroom en water, maar dat word wel steeds meer.

Voorzieningen
De weg en de wegen naar het perceel zijn allemaal verhard. Voor dit terrein zijn er nog geen stroompalen, maar op de foto kunt u zien dat op een hele korte afstand de buren wel al stroom hebben.

Samenvatting
Een eigendomsterrein in een buurt die rustig tot ontwikkeling komt voor een redelijke prijs.

Eureka 487

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht

Eureka • vierde rijdeweg • Wanica • Suriname