fbpx
Galvaanstraat Iduweg Kasabaholo Paramaribo Suriname Perceel P0405B6 Surgoed Makelaardij NV 1 1500x750 - Galvaanweg, Iduweg

Galvaanweg, Iduweg

Galvaanweg - Iduweg - Hoekperceel met gesloten riolering te Kasabaholo - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Galvaanweg - Iduweg

Hoekperceel met gesloten riolering te Kasabaholo

€ 29.000

$ 32.349

SRD 241.260


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Perceelopp.: 492 m²
Bodem: Zand/klei
Frontbreedte: 28 m
Diepte: 17 m

Omschrijving

Het perceel van 500m² is gelegen op een hoek, opgehoogd met zand, gesloten en bekokerde riolering. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Het terrein ligt in de directe omgeving van de Iduweg te Kasabaholo op een leuke kleinschalige verkaveling waar volop ontwikkeld en gebouwd wordt. Het terrein ligt aan het einde van het project op de hoek van de Galvaanweg en kijkt uit over een mooie bosrand.

De omgeving
Kasabaholo is erg in trek aangezien de bouwkavels hier een stuk milder geprijsd zijn als dure Uitvlugt. Daarbij ligt het op slechts 5 minuten afstand rijden van alle belangrijke voorzieningen in de directe omgeving.

Voorziening
In de buurt zijn diverse winkels te vinden, scholen en bedrijven. Op het project zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig en kunt u aangesloten worden op het netwerk.

Samenvatting
Dit terrein is een zeer goede deal voor degenen die ruim willen wonen en zelf bouwen. Op het terrein zijn reeds de basis infrastructurele werkzaamheden gedaan, denk aan aanleg van de gesloten riolering en het ophogen van het terrein met opvulzand. Dit krijgt u als het ware cadeau wanneer u dit terrein koopt.

Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname - Square Logo1

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Galvaanweg, Iduweg • Kasabaholo • Paramaribo • Suriname