Genesisweg

by

Genesisweg - Rustig wonen op ruim kavel in de stad en toch ook in de natuur - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Genesisweg

Rustig wonen op ruim kavel in de stad en toch ook in de natuur

€ 24.000

$ 27.668

SRD 206.345


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Wonen
Perceelopp.: 342 m²
Frontbreedte: 18 m
Diepte: 19 m

Omschrijving

Tussen de Leidingen en de Derde rijweg ligt het nieuwbouwproject Menckenberg. Dit project is een uiteenlopende woonwijk met nieuwbouwwoningen en is volop in ontwikkeling. Vanaf de Menckenbergweg heeft u vlug toegang tot de Leidingen en Kwatta, maar het is ook een perfecte aansluiting op Kasabaholo en het zuiden van Paramaribo.

Langs deze Menckenbergweg ligt de zijstraat Genesisweg; een doodlopende zandweg met een diversiteit in bebouwing en bewoning. Geheel aan het einde van deze straat langs een kanaal staat deze leuke eigendomskavel te koop.

Lees verder...

Het perceel
Het terrein heeft aan de overkant en directe zijkant al buren. Aan de overkant van het kanaal is er een bosstrook; u kunt hier dus rustig wonen met zicht op de natuur.

Samenvatting
De omgeving is gewild en ideaal om snel in de stad te zijn maar toch het hectische stadsleven te ontvluchten. U kunt hier een leuke woning bouwen met een prieeltje langs het kanaal waar veel vis is.

Thijs Mouchart

+597 493 497
+597 493 497
[email protected]

Contactformulier

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht