fbpx
Hendrykus Loorweg 3

Hendrykus Loorweg 3

Hendrykus Loorweg 3 - Een buitenkans voor degene die in het druk bevolkte Uitvlugt een zeldzaam groot terrein willen voor het bouwen van een droomwoning. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Hendrykus Loorweg 3

Een buitenkans voor degene die in het druk bevolkte Uitvlugt een zeldzaam groot terrein willen voor het bouwen van een droomwoning.

€ 318.000

$ 350.372

SRD 2,613.077


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Perceelopp.: 2360 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 59 m
Diepte: 40 m

Omschrijving

Bent u op zoek naar een zeer ruime eigendomskavel te Uitvlugt? De meeste weten dat er in hartje Uitvlugt geen terreinen te vinden zijn met een behoorlijke afmeting. Dit terrein is maar liefst 2360 m² groot met een ideale afmeting zodat u een geweldige woning kunt neerzetten.

Het terrein ligt aan de Hendrykus Loorweg en het betreft een doodlopende weg vanaf de Gemenelandsweg waar het terrein aan het einde van de weg rechts ligt. Kortom, geen pottenkijkers. Op dit terrein heeft u rondom reeds voor 50% stenen schuttingen aanwezig; dit scheelt dus alweer aardig in de prijs bij het bouwen daarvan. Het terrein is ook al redelijk opgehoogd, u kunt dus gelijk aan de slag.

Dit terrein heeft vanwege zijn vele mogelijkheden, grootte en perfecte ligging een zeer gunstige prijs kwaliteitsverhouding. U vindt er geen tweede van in deze omgeving.

Hendrykus Loorweg 3

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Hendrykus Loorweg 3 • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname