Het Vertouwen CDEF

Het Vertrouwen CDEF

Bouwkavel te Houttuin

Objectcode: KP00888

€ 69.000

$ 74.527

SRD 2898000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 2732 m²

Omschrijving

Met belangstelling breng ik het volgende terreinaanbod onder uw aandacht. Het betreft een eigendomskavel van 2732m2, gelegen in een onverharde zijweg van de Winston Churchillweg, in de omgeving van Houttuin, district Wanica. Dit perceel beschikt reeds over essentiële nutsvoorzieningen zoals stroom en water, en heeft de titel eigendom.

De genoemde prijs is exclusief notaris- en overdrachtskosten. Het terrein is momenteel niet in cultuur gebracht, niet omheind en heeft een openriolering.

Het gebied rondom Resort Houttuin ondergaat een positieve ontwikkeling en bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Paramaribo. Hoewel er in de directe omgeving diverse commerciële activiteiten plaatsvinden, kenmerkt de zijweg waar het terrein zich bevindt zich door haar rustige karakter, met veel bebouwing en bewoning.

Indien u interesse heeft in deze kavel, nodig ik u graag uit om contact met ons op te nemen voor verdere informatie en mogelijkheden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Het Vertrouwen CDEF • Houttuin • Wanica • Suriname