fbpx
Indira Gandhiweg - Rijsdijkweg 1

Indira Gandhiweg – Rijsdijkweg 1

Indira Gandhiweg - Rijsdijkweg 1 - Mooi perceel a/d Indira Gandhiweg voor investeerders en ondernemers - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Indira Gandhiweg - Rijsdijkweg 1

Mooi perceel a/d Indira Gandhiweg voor investeerders en ondernemers

€ 60.000

$ 67.350

SRD 502.294


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Bestemming: Bewoning/landbouw/zakelijk/investering
Perceelopp.: 2050 m²
Bodem: Schelp/zand
Frontbreedte: 35 m
Diepte: 58 m

Omschrijving

Dit prachtig perceel op de hoofdweg van de Indira Gandhiweg heeft een grootte van 2053.49m². Het terrein kan je op dit moment alleen vanuit de Rijsdijkweg en dan de eerste zijstraat links, de Selweg bereiken. Het heeft een mooie frontbreedte van 35 meter en een diepte van 58 meter.

Om via de Indira Gandhiweg op het terrein te komen zult u de sloot moeten dichten. Er zijn al kokers geplaatst in de sloot, maar het moet nog opgevuld worden met zand. Het is niet alleen een mooi terrein om een onderneming aan die kant van de Indira Gandhiweg op te zetten, maar ook als optie om er te wonen.

Schuin tegenover het terrein is de politiepost van Rijsdijk. Aangezien de drukte op de weg van mensen en toeristen die richting de luchthaven of buiten de stad gaan en komen, is deze locatie zeer geschikt voor zaken doen.

Op het terrein staat een woning die u wel of niet kunt behouden en die niet eens in de waarde bijberekend is. Een mooie prijs voor een prachtig perceel met vele mogelijkheden.

Indira Gandhiweg - Rijsdijkweg 1

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht

Indira ghandiweg • Rijsdijk • Para • Suriname