Jaggernath Lachmonstraat nr. 47 perc. 50

Jaggernath Lachmonstraat nr. 47 perc. 50 - Commerciële A-locatie aan de Jaggernath Lachmonstraat - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Jaggernath Lachmonstraat nr. 47 perc. 50

Commerciële A-locatie aan de Jaggernath Lachmonstraat

Objectcode: P0660B6

€ 275.000

$ 286.696

SRD 6517775


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Bestemming: Zakelijk & bewoning
Perceelopp.: 900 m²
Bodem: Mix
Frontbreedte: 30 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Locatie! Een van de belangrijkste succesfactoren in het ondernemen. Deze A1-locatie aan de Jaggernath Lachmonstraat nr. 47 wordt nu te koop aangeboden. het perceel ligt in het blok waar voornamelijk panden zijn voor commerciele activiteiten. Er bevinden zich 2 winkelcentra, een overdekte markt en diverse winkels.

Het betreft een ruim perceel met verouderde opstallen, wat beschikt over een praktische frontbreedte van 30 m. (parkeergelegenheid!). De exacte locatie is tussen de Finabank en Yokohama Trading. Een locatie wat goed zichtbaar is, aangezien het nabij een intensief kruispunt Coesewijnestraat/Jaggernath Lachmonstraat ligt waar dagelijks honderden voorbijgangers langskomen. Geen betere voorwaarde denkbaar voor uw onderneming in welke vorm dan ook!

Lees verder...

De opstallen op deze locatie zijn helaas niet meer van waarde waardoor er slechts sprake zal zijn van afbraak en afvoer. Bij verwijdering hiervan zal de commerciële waarde van dit terrein nog duidelijker tot uiting komen.

Dit object is een bijzondere mogelijkheid om een zeer courante locatie te kunnen verkrijgen voor de uitbreiding van uw huidige activiteiten of voor het opstarten van een onderneming op een locatie waarbij u gegarandeerd de aandacht zult krijgen voor uw diensten of product. Neemt u gerust contact op voor aanvullende informatie.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Jaggernath Lachmonstraat • Zorg & Hoop • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!