fbpx
Jozef Chehinstraat 6837

Jozef Chehinstraat 6837

Jozef Chehinstraat 6837 - Het terrein is opgehoogd en geheel omrasterd met een kwalitatieve schutting. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Jozef Chehinstraat 6837

Het terrein is opgehoogd en geheel omrasterd met een kwalitatieve schutting.

€ 52.500

$ 61.065

SRD 864.320


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Perceelopp.: 510 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 17 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Te Tourtonne 6 hebben wij dit mooie ‘panklare’ terrein te koop. Dit perceel valt direct op vanwege de massieve schutting die volledig rondom het perceel is gebouwd uit 4 duim stenen met gestorte midden pilaren. De ingang en de voor trens is gedempt en het terrein is compleet opgehoogd.

Deze investering kost u al snel € 25.000,-; de kenner zal de kwaliteit en de meerwaarde ervan snel inzien. Het terrein is opgehoogd en geheel omrasterd met een kwalitatieve schutting. Dit eigendomsterrein heeft in de directe omgeving alle nodige voorzieningen en mogelijkheden. Denkt u hierbij aan stroom, water en goede infra. In de directe omgeving wordt reeds volop gebouwd en zijn er tal van werkzaamheden gaande.

Samenvatting
Kortom een mooi terrein om snel te bouwen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Jozef Chehinstraat 6837

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Jozef Chehinstraat 6837 • Noord • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!