blank

Koladerstraat

Koladerstraat

Rust en ruimte aan de Koladerstraat. Grijp nu uw kans op dit perceel!

Objectcode: KP00592

€ 44.250 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 417.3 m²
Frontbreedte: 15 m
Diepte: 27.83 m

Omschrijving

De Koladerstraat maakt deel uit van voormalige plantage Ma Retraite. Een plaats met een rijke geschiedenis. Deze voormalige koffie- en cacaoplantage is opgericht tussen 1770 en 1775. Maretraitteweg/Gompertstraat volgt de voormalige middenweg van de plantage, en de wijken Maretraite I, II en III herinneren aan de geschiedenis van dit gebied.

Dit is uw kans om eigenaar te worden van een kavel op een geweldige locatie! Dit perceel van 417,30 m², gelegen aan de Koladerstraat in Paramaribo Noord, biedt u talloze mogelijkheden. Of u nu wilt bouwen, investeren of gewoon een waardevolle asset wilt bezitten, dit perceel past perfect bij uw plannen.

Belangrijke kenmerken:
• Bouwklaar perceel: Dit perceel aan de Koladerstraat is volledig bouwklaar, wat betekent dat u snel kunt beginnen met de bouw van uw droomwoning zonder vertragingen.
• Centrale locatie: Gelegen in Paramaribo-Noord, biedt dit perceel gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen die de stad te bieden heeft, waaronder de nabijheid van de U.S. Embassy.
• Historische erfgoedomgeving: Geniet van de charme van het historische erfgoed van Paramaribo, omringd door een sfeervolle ambiance die u terugvoert in de tijd.
• Ruimte en privacy: Met een ruime oppervlakte van 417,30 m² biedt dit perceel voldoende ruimte voor uw droomwoning en buitenruimte, terwijl u toch geniet van de privacy van uw eigen stukje grond.
• Investeer in de toekomst: Dit perceel, in een historische en centrale buurt, is een uitstekende investeringsmogelijkheid waarbij u het beste van beide werelden krijgt: rustieke charme en moderne gemakken.

Dit is een zeldzame kans om een eigendom te verwerven op een strategische locatie in Paramaribo-Noord.

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Noja Manstra

+597 8832674

+597 493-497

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Koladerstraat • Paramaribo Noord • Paramaribo • Suriname