Leiding 21A no 12A

Leiding 21A no 12A - Te Koop: Multifunctioneel Landbouwperceel te koop op Leiding 21A met goede Infrastructuur voor Groenten-, Fruit- en Visteelt! Uw toekomstige agrarische succes begint hier! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Leiding 21A no 12A

Te Koop: Multifunctioneel Landbouwperceel te koop op Leiding 21A met goede Infrastructuur voor Groenten-, Fruit- en Visteelt! Uw toekomstige agrarische succes begint hier!

Objectcode: KP00673

€ 140.000

$ 151.214

SRD 5880000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Landbouw
Perceelopp.: 1.44 ha
Frontbreedte: 51 m
Diepte: 288 m

Omschrijving

Dit uitstekende landbouwperceel is gelegen aan Leiding 21A een zijstraat van de Nieuw Weergevondenweg. Leiding 21A is een zandweg die niet al te breed doch redelijk goed berijdbaar is. Het perceel ligt vanaf de hoofdweg ongeveer 400 meters diep de weg in.

Over de gehele voorzijde van het perceel is een hoge stenen muur opgetrokken en toegang tot het perceel wordt geboden via een automatische rolpoort. Voorlangs het perceel loopt er een afwateringsgoot die in verbinding staat met een afwateringskanaal aan de overzijde van de weg.

Dit ruime grondhuurperceel van 1,44 Ha heeft een frontbreedte van 50 meters en een diepte van ca 288 meters. De belendende percelen zijn van nagenoeg dezelfde grootte.

De bestemming van dit perceel is tuinbouw en de vruchtbare grond en geoptimaliseerde landinrichting bieden een perfecte mix van agrarische mogelijkheden. De aangelegde plantenbedden bieden optimale groeiomstandigheden om het gehele jaar diverse gewassen op te telen. Een reeds aangelegde visvijver kan gebruikt worden voor kleinschalige visteelt en zou als een geïntegreerd systeem tussen aquacultuur en landbouw benut kunnen worden.

Ook is er een goed doordacht irrigatiesysteem aangelegd, waardoor u een efficiënte waterhuishouding kunt regelen voor al uw gewassen. Dit zal zeker zorgdragen voor een maximale opbrengst.

Lees verder...

Op het perceel staat een stenen laagbouwwoning met een bouwoppervlakte van ca 100 m² en met de volgende indeling: 2 slaapkamers, keuken, zithoek, bad en toiletruimte, voorterrasje en over de volle breedte aan de achterzijde van de woning een garage annex bergingsruimte.

Alle basis nutsvoorzieningen zijn aanwezig t.w. 110/220 Volt elektriciteitsaansluiting, warm/koud drinkwatervoorziening en een Telesur internetaansluiting.

De locatie is strategisch gelegen met gemakkelijke toegang tot belangrijke wegen, wat het transport van uw producten vereenvoudigt en de connectiviteit met markten vergroot.

Het perceel staat op naam van een stichting en overname van de stichting is mogelijk bij aankoop.

Dit is dus niet zomaar een landbouwperceel; het is een weldoordachte investering in een stuk land met geoptimaliseerde landinrichting voor maximale productiviteit.
Neem vandaag nog contact met ons op om dit unieke perceel te verkennen en een afspraak voor bezichtiging te maken.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Leiding 21A no 12A • Nieuw weergevondenweg • Wanica • Suriname