blank

Luxorstraat 291 t/m 293, Bridge Village

Luxorstraat 291 t/m 293, Bridge Village - - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Luxorstraat 291 t/m 293, Bridge Village

Objectcode: KP00071

€ 32.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 480 m²
Frontbreedte: 16 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Drie mooie kavels in de gesloten community Bridge Village.

Deze kavels staan aan de Luxorstraat te Bridge Village. De Luxorstraat is de laatste straat aan de achterkant van het project en grenst dit blok van de kavels aan het kanaal van de Ketelstraat.

De kavels hebben elk een grootte van 480 m², met een frontbreedte van 16 meter en een diepte van 30 meter. De titel is grondhuur, uitgegeven voor bebouwing en bewoning. De percelen bevinden zich ook in een deel van de community die al redelijk goed bebouwd is. De kavels zijn bouwrijp, en ook de nodige voorzieningen voor aansluiting bij de nutsbedrijven zijn al aanwezig.

Bridge Village beschikt verder over een vereniging van bewoners die o.a. zorgdraagt voor de toegangsbeveiliging. Het project betreft de 4e en de laatste ‘gated community’ in de Wolframstraat, waarvan het prijsniveau voor ‘gated’ wonen nog relatief laag is. Het ‘gated’ wonen is een woonvorm wat steeds meer aan populariteit wint door de gemeenschappelijke inspanningen van de bewoners op het gebied van veiligheid en onderhoud. Dit heeft als resultaat dat het prijsniveau voor percelen in deze projecten de afgelopen jaren enorm in waarde zijn gestegen. Nu kunt u nog door gebruik te maken van dit aanbod gated wonen in Paramaribo-Noord met lage overdrachtskosten. Aantrekkelijk en de overweging zeker waard!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Luxorstraat 291 tm 293, Bridge Village • Tourtonne • Paramaribo • Suriname