fbpx
Matipasiweg 13

Matipasiweg 13

Matipasiweg 13 - Prachtig kavel te Leiding, in een beveiligde klasse woonomgeving. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Matipasiweg 13

Prachtig kavel te Leiding, in een beveiligde klasse woonomgeving.

€ 126.500

$ 143.464

SRD 1,069.952


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 1198 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 27 m
Diepte: 45 m

Omschrijving

Paramaribo is een drukke stad, uitbreiding van woonwijken en prettige woonomgevingen vinden plaats richting het Zuid - Westen.

Deze kavel is gelegen aan de Matipasiweg, een kleinschalige woonwijk in een doodlopende straat. Deze omgeving staat bekend als zijnde een straat waar voornamelijk grote villa’s en huizen van formaat worden gebouwd. U zult duidelijk zien dat de uitstraling van de directe omgeving erg prettig is, daarbij is er een buurtwacht en vindt er in de avond bij de ingang van de straat toezicht plaats.

Het terrein heeft een grootte van nabij 1200 m² en heeft reeds schuttingen aan een enkel zijdes van het perceel. Aan de voorzijde is er bij de ingang reeds een gesloten riolering die toegang verschaft tot het terrein. Dit ideale perceel is perfect indien u een leuke woning van formaat wilt bouwen.

De Leidingen zijn een perfect uitvalslocatie richting het zuiden van Paramaribo. U bent binnen no time in de buurt van shopping malls en diverse voorzieningen. Ook kunt u via Leiding gemakkelijk richting district Saramacca en richting Wanica.

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Matipasiweg • Leiding • Wanica • Suriname