fbpx
Palm Island perc. 324 - Fishtailstraat

Palm Island perc. 324 – Fishtailstraat

Palm Island perc. 324 - Fishtailstraat - Kavel in een luxe woonwijk in Commewijne met 24 uur beveiliging. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Palm Island perc. 324 - Fishtailstraat

Kavel in een luxe woonwijk in Commewijne met 24 uur beveiliging.

€ 37.000

$ 41.052

SRD 306.164


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 750 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 25 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Fijn en rustig wonen is nu binnen handbereik op deze mooie kavel te Palm Village.

Het perceel
Op Palm Island aan de Fishtailstraat te Palm Village, staat deze kavel van 750m². Dit prachtig terrein heeft een mooie frontbreedte van 25 m en een diepte van 30 m en is rustig gelegen.

Palm Village is een luxe woonwijk in Commewijne met ongeveer 450 eigendom bouwkavels waarvan 75 % al verkocht is. De bouwkavels variëren tussen 500 m² en 1500 m².

Het project is voorzien van verharde wegen, gesloten riolering, beplanting en een uitgebreid kanalenstelsel rondom het project met 25 meter brede kanalen die niet alleen dienen als verfraaiing, maar ook als afwatering en beveiliging. Het project is voorzien van één ingang met 24 uur beveiliging.

Lees verder...

De omgeving kan je typeren als veilig, rustig, kindvriendelijk en met plezier wonen. Alle wegen naar deze woning zijn verhard; Palm Village is gelegen nabij Nieuw-Amsterdam en het Openluchtmuseum. In de omgeving is alles beschikbaar; goed gesorteerde supermarkten, vers groenten, fruit, vlees en viswaren. Op Palm Village kunt u genieten van alle wonderen van de natuur op een moderne en luxe manier.

Voorzieningen
Stroom en water zijn aanwezig.

Samenvatting
Het district Commewijne is gelegen aan de rechteroever van de Suriname rivier, direct ten oosten van Paramaribo; een district met heel veel groei en potentie. Dit terrein is beschikbaar voor toch nog een redelijke prijs in deze luxe gated community.

Palm Island perc. 324 - Fishtailstraat

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Fishtailstraat • Belwaarde • Commewijne • Suriname