Rachelshoop 9

by

Rachelshoop 9 - Groot mooi gelegen eigendomsterrein langs de Saramaccarivier - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Rachelshoop 9

Groot mooi gelegen eigendomsterrein langs de Saramaccarivier

€ 125.000

$ 143.314

SRD 1,068.835


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Wonen
Perceelopp.: 41800 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 50 m
Diepte: 857 m

Omschrijving

Dit mooie terrein van maar liefst 4,18 ha heeft een frontbreedte langs de Saramaccarivier van 50m1. Het betreft eigendom en heeft een zandweg als toegangsweg. Op het terrein ziet u de sporen van oude beschaving en bewoning, w.o. restanten van een oud huis, kweekvijver en tal van grote loofbomen en sierbamboe. Een terrein dat al geleefd heeft en body bezit. Het gedeelte langs de rivier is in cultuur gebracht en ontdaan van het secundaire hoog bos. Dit gedeelte van de rivier heeft geen afkalving en is ideaal geschikt voor ontplooiing van tal van activiteiten zoals privé bewoning, maar ook recreatie, of een combinatie van land- en tuinbouw door de zeer vruchtbare zand/kleibodem.

De oude plantage Rachelshoop is door de decennia heen herverdeeld en verkaveld in kleinere terreinen van enkele hectaren groot. Rachelshoop maakt deel uit van het district Saramacca in de omgeving tussen Groningen en Uitkijk; deze omgeving is via de geasfalteerde weg vanaf het zuiden van Paramaribo via de uitkijk brug zeer snel en makkelijk te bereiken (25 minuten). Het terrein bereikt u door vanaf de Uitkijkweg de Rachelshoopweg in te slaan en helemaal door te rijden tot de rivier. Vervolgens slaat u rechtsaf en gaat de zandweg dwars door het terrein, zowel links (rivier), als rechts van de weg is dit grote terrein gelegen.

Lees verder...

Voorziening
Saramacca heeft diverse voorzieningen binnen een straal van enkele kilometers; u vindt hier scholen en supermarkten, overheidskantoren en banken. Het terrein zelf heeft nog geen aansluiting op het elektra netwerk. Zodra u echter begint met ontwikkeling kunt u uw stroomaanvraag doen en zal het elektra netwerk naar uw terrein worden doorgetrokken (200m1).

Samenvatting
Bent u op zoek naar ruimte en rust, of wilt u landbouw en toerisme activiteiten combineren? Dan is dit terrein zeer geschikt voor u. Nog nooit was eigendomsterrein langs het water tegen zo’n scherpe prijs te koop. Wordt u binnenkort de eigenaar van bijna 4,5ha grond langs een prachtige rivier?

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contactformulier

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht